RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gresvig fortsetter oppgang

Sist oppdatert:
Sportsforhandler Gresvig fortsetter den positive resultatutviklingen i andre kvartal tross prispress og omsetningsnedgang
Gresvig fikk et driftsresultat i andre kvartal på 30,3 millioner kroner, mot 19,2 millioner is amme periode i fjor. Det er også en klar forbedring fra første kvartal da driften gikk med et overskudd på 19,4 millioner kroner.

Omsetningen endte på 329,7 millioner kroner, og Gresvig mener at salget er noe svakere enn ventet på grunn av en kjølig start på våren og vårsalget. I samme periode i fjor var omsetningen på 311,1 millioner, mens den i første kvartal endte på 344,4 millioner.

Gresvig egen detaljvirksomhet viste derimot en negativ utvikling, og skyldes flere egeneide butikker og svakere omsetning på store kjøpesentre i Osloområdet og fortsatt prispress. Delområdet måtte se driftsunderskuddet endte på 10,6 millioner, mot et overskudd i fjor på 2,2 millioner.

- I detaljvirksomheten er det sterkt fokus på kortsiktige og langsiktige tiltak rettet mot økt omsetning og bedret lønnsomhet, skriver selskapet i en kommentar.

Det arbeides med rekruttering av nye medlemmer til kjedene for å skape ytterligere vekst i omsetningen.

-Selskapet vil forsette arbeidet med å effektivisere verdikjeden og derigjennom øke verdiskapningen for både forhandlerne og kjedesentralen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere