RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gresvig ut av Danmark

Sist oppdatert:
Gresvig selger nå sin aksjepost i Danmark, og setter dermed strek for sine meget ulønnsomme utenlandsekspedisjoner
Gresvig har undertegnet intensjonsavtale om salg av selskapets aksjepost i Intersport Danmark AS, ifølge en børsmelding.

Avtalen omfatter salg av hele aksjeposten, tilsvarende en eierandel på ca 55 prosent, til de øvrige eierne i Intersport Danmark AS. Selskapets øvrige eiere er kjedemedlemmer i den danske Intersportkjeden.

Overdragelsen skal skje med virkning fra 31. desember 2003. Endelig avtaleinngåelse forutsetter blant annet at avtalen godkjennes av generalforsamlingen i Intersport Danmark AS og av styret i Gresvig.

- Partene er enige om ikke å offentliggjøre salgssummen. Avtalen vil ikke medføre resultateffekt for Gresvig, heter det.

I årsrapporten for i fjor var det oppgitt at man hadde en aksjepost på 60,1 prosent i Intersport Danmarks AS, og denne var da bokført til 17,14 millioner kroner.

- Når transaksjonen er gjennomført, er selskapets utenlandsengasjement avviklet i sin helhet, heter det videre fra Gresvig.

Gresvig har allerede droppet andre utenlandssatsninger, og dessuten kuttet kraftig i sitt engasjement i Danmark fra før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere