Gå til sidens hovedinnhold

Gretne gubber

Et skråblikk på ungdomskulturen, sett med den eldre generasjonens øyne

Røa: - Røa Rotary Klubb anbefalte meg til Nordisk Film AS som mulig kandidat til den nye TV-produksjonen "Gretne, gamle gubber". Ikke vet jeg hvorfor, sier Asbjørn Wangerud med et smil.
Fondsmegleren jobber til daglig som agent for firmaet Warn Wicklund-gruppen, hvor han passer godt på pengene til folk. Wangerud tok utfordringen på strak arm og snart blir han TV-kjendis.
- Det har vært veldig gøy å se hvordan ungdommen av i dag tenker og hva de bedriver tiden med. Det er store ulikheter fra den tiden da jeg vokste opp på Røa. Vi var mye mer ute i friluft, mens ungdomstiden i dag er mer amerikanisert og preget av inneliv med data og video, sier mannen som bor i barndomshjemmet rett ved Røa kirke.
Presseansvarlig for det nye TV-programmet "Gretne gamle gubber" og informasjonsmedarbeider i TVNORGE, Britt Ekensteen, kan røpe at de kommer til å sender den første av åtte episor rundt påsketider.
- Asbjørn er en litt forsiktig, men sosial type. Det har vært veldig moro å jobbe med ham og de andre gutta, sier Ekensteen med et smil.
Asbjørn Wangerud er en av syv seniormenn som er blitt utfordret til å møte ungdomskulturen foran kamera, med chatting, kafé-liv, breakdance, og alt som hører til.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien