RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Greven er verdens mest skremmende

Sist oppdatert:
Noen gjør alt for å markere seg og skremme publikum. Et amerikansk magasin har kåret norske Varg Vikernes til verdens mest skremmende entertainer.

I en periode har det vært få norske innslag på utenlandske kåringer. Men da det nyetablerte magasinet ”Drill” nylig kåret verdens mest skremmende entertainere gikk en nordmann rett til topps.

Skremmende
Det er vanskelig å overgå den norske heavy metal-artisten Varg Vikernes, melder nyhetsbyrået Wireless Flash.

Det er i forbindelse med sin rolle i bandet Burzum at Vikernes trekkes frem som entertainer. På scenen kaller han seg for ”Count Grishnackh”, derav kallenavnet Greven som mange bruker om Vikernes også når han ikke står på scenen.

Men det er ikke de musikalske kvalitetene som gjør at Vikernes topper listen. Magasinet skriver følgende om årsaken til at Vikernes er verdens mest skremmende: ”I tillegg til å være svak for eksplosiver og tilhenger av kirkebrenning soner Vikernes for tiden en fengselsdom på 21 år etter å ha stukket ned en tidligere bandkollega.”

Andre skremmende entertainere
Ikke rart han topper listen kanskje? Andre som kom med på den dystre kåringer er den serbiske sangerinnen Ceca som visstnok har like mange ekskjærester som Jennifer Lopez, men den eneste forskjellen er at alle Cecas ekskjærester er døde.

I tillegg hevder den brasilianske skrekkfilmregissøren Coffin Joe som er kjent for å skjenke sine skuespillere fulle og få dem til å spise kakerlakker.

Til slutt kan vi ta med sirkusdirektør Jim Rose som er beryktet for å ha fått profilerte kjendiser til å spise oppkast.

Magasinet ”Drill” ble lansert i oktober og har soldater i det amerikanske forsvaret som sin målgruppe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere