RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Greven» vil ha film-boikott

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Varg «Greven» Vikernes freser mot Hans Fjellestads filmplaner om ham, og oppfordrer fansen til boikott.

På Vikernes hjemmeside går han hardt ut mot Fjellestad og karakteriserer hans pågående filmprosjekt «Lords Of Chaos» som løgnaktig og forhåndsdømmende, allerede før filmen er ferdig.

- Fjellestad bruker Vargs navn og hele historien uten tillatelse. Denne filmen vil opplagt bli enda en løgnhistorie med latterlige fordommer, skriver webmaster på Burzums hjemmeside. Siden videreformidler beskjeder fra Vikernes, som sitter i Tromsø fengsel.

- Boikott denne filmen istedenfor å diskutere den, og spre nyheter om den på hele nettet. Stopp Hollywoods bunnslam, er «Grevens» beskjed til fansen.

«Lords Of Chaos» skal omhandle rivaliseringen mellom de to Black metal-bandene Burzum og Mayhem. Feiden endte med at Varg Vikernes drepte Øystein Aarseth, som var med i Mayhem. «Greven» ble dømt for drapet i 1993. Samtidig ble han dømt for tre kirkebranner. Han slipper ut på prøve i april 2008.

Filmen har et budsjett på 16 millioner kroner. Ennå er det ikke klart hvem som skal spille hovedrollen som Vikernes.

- Det er for tidlig å si noe om rollebesetningen nå. Dette er en engelskspråklig film, og dermed blir det engelsktalende skuespillere i de viktigste rollene, sa produsent Stuart Pollok til Side 2 forrige måned.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere