Gå til sidens hovedinnhold

Grey-lege beklager homseutfall

Isaiah Washington har krøpet til korset og beklaget intenst etter at TV-kanalen bak «Grey's Anatomy» ga ham full refs.

(SIDE2:) - Nei, jeg kalte ham aldri en soper, har aldri, aldri skjedd, sa Isaiah Washington som spiller Dr. Burke i serien «Grey's Anatomy» til E! Onlines sladderekspert Ted Casablanca bak scenen på Golden Globe-utdelingen. På Access Hollywood gjentok han at den nå etterhvert famøse episoden ikke hadde funnet sted.

Måtte stå frem
I oktober bragte Washington verbalt sammen med medspiller Patrick Dempsey og bragte inn person nummer tre, TR Knight som spiller George. Washington omtalte Knight som «din lille sopervenn» til Dempsey.

Hendelsen ble fanget opp av media, og første til at TR Knight offentlig fortalte at han var homoseksuell, noe som media ikke hadde skrevet inntil da.

LES MER:Grey-stjerne: - Ja, jeg er homofil

LES VÅRT INTERVJU: - Folk tror jeg er en taper

Den samme Knight stusset over Washingtons nye kraftige benektelse under Golden Globe.

- Han kalte meg for soper , sa han til Ellen DeGeneres. Også hans medspiller Katherine Heigl reagerte på sin kamerat svegne.

LES MER:Homo-klinsj for Grey-stjerner

Får offentlig refs
Nå har TV-selskapet ABC gått skarpt ut.

- Vi har en policy om å skape et respektfullt arbeidsmiljø for alle våre ansatte. Vi tok opp den originale hendelsen i oktober, og trodde vi var ferdig med saken. Vi er derfor dypt, dypt misfornøyde med at Mr Washington igjen bruker slikt upassende språk under Golden Globe-utdelingen. Hans handling er helt uakseptabel og den vil bli påtalt, sier ABC i en pressmelding.

Refsen har tydeligvis gått hjem hos Washington for fredag slapp han en lang og uforbeholden beklagelse, ikke bare til kollega Knight, men til alle lesbiske og homofile.

- Ved å gjenta ordet mandag kveld, ødela jeg kvelden for alle som jobber med «Grey's Anatomy». Jeg vet makten bak ord, og jeg vet at ved å si dem har jeg ikke bare såret T.R og mine kolleger, men alle som har kjempet for en respekt mange av oss tar for gitt, sier han.

- Et fantastisk menneske
Washington pisker seg videre med ordene:

- Jeg kan ikke forsvare eller forklare min oppførsel. Jeg forstår at det er ting i meg som jeg må jobbe med, og jeg gjør det nå.

Ifølge E! skal Washington ha samtalt med alle sine kolleger om situasjonen, og han nevner spesielt TR Knight i sin unnskyldning.

- T.R har vist et stort mot gjennom alt dette. Det sier noe om hans sterke karakter.Jeg er dypt imponert over hans talent og T.R som menneske. Jeg vet at en unnskyldning ikke er nok, og jeg har all intensjon om å vise at jeg mener det jeg sier i fremtiden, sier Isaiah Washington.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå