*Nettavisen* Nyheter.

Grey-lege i terapi

Isaiah Washington har ikke fått sparken, men begynt i terapi for å forstå sitt eget hode etter homsehetsen.

25.01.07 12:02

(SIDE2:) - Med støtte fra familie og venner, snakker jeg nå om hendelsen med en terapeut. Jeg synes det var et nødvendig skritt å ta for å forstå hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde og sørge for at det aldri skjer igjen, sier Isaiah Washington, som spiller Dr. Burke i «Grey's Anatomy».

Washington ble truet med sparken etter at han hadde gjentatt ordet «soper», dog i benektende form under årets Golden Globe-utdeling. Kommentaren opprørte synlig Kathrine Heigl som åpent sa at kollega Washington nå måtte lære å holde munn.

Skuespilleren har offentlig beklaget utsagnet. Han har også sparket sin PR-sekretær.

Skaper og produsent av «Grey's Anatomy», Shonda Rhimes, sier til AP at ABC setter stor pris på Isaiah Washingtons ærlige forsøk på å rydde opp i sine kommentarer. ABC offentliggjorde en skarp refs av skuespilleren etter at han lot ordene falle på Golden Globe.

Washington omtalte først medspiller T.R Knight som «soper» i en krangel med Patrick Dempsey, som spiller Dr. Sheperd, i serien. Hendelsen ble spredd til media og forårsaket at Knight fikk en svært offentlig komme-ut-av-skapet-opplevelse i amerikansk media.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.