RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grey med Vål'enga-kampanje

Sist oppdatert:
Fotballinteressen er økende hos Grey, og spesielt etter at de begynte å arbeide med kampanje for Vålerenga. Til høsten kommer kampanjen for "Oslos stolthet". Tyvtitten får du hos Propaganda.

- Her er to eksempler på høstens kampanje. Vi har blåst liv i det gamle slagordet "Oslo´s stolhet", for å forsterke bindingen mellom Oslo og Vålerenga. Vålerenga er et Oslolag, ikke et vestkantlag eller østkantlag eller forstadslag. Vålerenga er et lag alle kan elske - uansett hudfarge, religion eller plassering på skattelistene, skriver Greys Sverre Hytten i en sommermail til Propaganda.

- Og Vålerenga er så absolutt Grey sitt lag, fortsetter han og røper at fotballidealismen har inntatt gjengen i Drammensveien i Oslo.

- Vi jobber ikke for de store inntektene, men for å kunne dra til Ullevaal for å se Oslos severdighet nr.1. Her på huset i Drammensveien har fotballinteressen vokst seg stor og sterk i løpet av det året vi har jobbet med Vålerenga.

Det er nettopp denne uhemmede dyrkingen som er utgangspunkt for høstens kampanje for Vålerenga. Kampanjen viser statuer i bybildet, på soklene står ikke forstenede historiske skikkelser, men fotballprofiler fra Vålerenga.

- I første omgang har vi latt Pa-Modou bli en av løvene foran Stortinget og Freddy dos Santos er blitt en ballkunstner foran Rådhuset, skriver Hytten og røper at flere motiv er under utarbeidelse.

- Byen er en by full av statuer, Vålerenga et lag fullt av profiler.

Teamet bak kampanjen består av Tom Nissen (AD), Sverre Hytten (tekst) og Mats Bentsen (assistent).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere