RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grillet i massasjestol

Foto: Aleris Omsorg
Sist oppdatert:
Pleieren (43) på Søreide sykehjem måtte til sykehus med brannskader etter å ha fått støt av den elektriske stolen.

(iBergen.no) Den noe uvanlige arbeidsulykke skjedde natt til tirsdag.

Ringte mobilen
Nattevakten ved Søreide sykehjem var på jakt etter en bærbar telefon som hun hadde mistet etter å ha sittet i den elektriske massasjestolen.

- For å finne telefonen ringte hun til den og hørte den ringe under puten på stolen. Da hun tok hånden ned for å hente den, fikk hun kraftig støt. Det var sikkert veldig uventet for henne, sier politioverbetjent Helge Laastad ved Fana politistasjon til iBergen.no.

Brannskadet
Så kraftig var støtet at kvinnen måtte fraktes til Haukeland sykehus med stygge brannskader på hånden. En av hennes kolleger forklarte politiet at hånden var dekket av sort sot, i tillegg til et stygt kutt.

Saken ble anmeldt som arbeidsulykke og Arbeidstilsynet ble rutinemessig tilkalt. Samtidig vil politiet undersøke om det har vært en defekt i stolen som kan ha forårsaket uhellet. Den er nå beslaglagt og befinner seg på Fana politistasjon.

Mekanisk feil
- Vi har funnet en mekanisk feil i stolen, men vi tror ikke om det kan ha ført til støtet, som jo var elektrisk. Det kan like så godt ha vært mobiltelefonen som var årsak til ulykken. Det vet vi ikke. Men dersom det er noe galt med stolen må vi kontakte forhandler, sier Laastad.

Den 43 år gamle kvinnen ligger fortsatt på Haukeland sykehus og er ennå ikke avhørt i saken. Informasjonsavdelingen på sykehuset oppgir at hun har fått lettere skader og er nå stabil.

- Vi er bare glade for at hun har det bra nå, sier daglig leder Ingunn Kjernhus ved Søreide sykehjem, og legger til at de har informert stedet de leier stolen fra om hendelsen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere