*Nettavisen* Nyheter.

Grimstad tar bladet fra munnen

Foto: Knut Falch, Scanpix

Men han gjør det i bokform.

(SIDE2): Carl-Erik Grimstad erklærte forrige uke at han hadde lite å tilføre debatten med Ari Behn foruten det han selv uttalte og kronikken han skrev i Dagbladet.

- Ble ikke sparket
Der tilbakeviste han spesielt påstanden til Behn om at han ikke var ønsket på Slottet. VG, som først brakte historien til Behn videre, intervjuet samme dag flere personer som sa de ikke hadde hørt Behns påstand om at Grimstad ikke fikk fornyet sin kontrakt som soussjef fordi han var «storforlangende».

Senere har daværende radiosjef Tor Fuglevik også støttet Grimstad og bekreftet at han ikke fikk nappe Grimstad før tiden hans på Slottet var gått ut.

Grimstad gikk til NRK etter at han hadde vært ansatt på Slottet.

Stilte ikke til debatt
Kongehuskritikeren har avvist å stille til offentlig debatt med Ari Behn. Han har kalt Aris utspill for sjokkerende og ment at de kunne snakke sammen på kammerset. Siden Grimstad har kritisert Behn mange ganger offentlig, mente imidlertid forfatteren at samtalen burde foregå i det offentlige rom.

Nå planlegger imidlertid Koloritt forlag å gi ut alle Grimstads kronikker i en bok, skriver Aftenposten tirsdag.

- Er ikke «død»
Grimstad selv har lovet å skrive et utfyllende forord der han kommenterer Ari Behns kritikk.

LES MER:- Grimstad er som død

- Ryktene om min død er betydelig overdrevne, sier Grimstad etter at Ari Behn i en lysløype av intervjuer har erklært at Grimstad «er død og begravet i debattsammenheng».

- Målet er å få boken ut om en måneds tid, sier forlagssjef Ragnar Aamodt i Koloritt forlag til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.