*Nettavisen* Nyheter.

Grindheim aktuell mot Malta

VALLHALL (vif.no): Christian Grindheim måtte stå over Norges EM-kvalifiseringskamp Tyrkia på lørdag, som endte i 1-2 tap. Mandag ble VIF-kapteinen friskmeldt og er aktuell for laget mot Malta på onsdag, en kamp Norge må vinne om et tynt EM-håp skal overleve.

20.11.07 11:09

Landslagstrener Åge Hareide sa til pressen etter mandagens trening på Malta at han vurderte å gjøre endringer på midtbanen. Grindheim, som kjempet med Kristoffer Hæstad om plassen som venstre indreløper mot Tyrkia før han ble skadet, er en av de som Hareide vurderer å starte kampen med.

Nå stiller VIF-spilleren seg klar til dyst på onsdag.

- Om skaden ikke blir verre igjen på tirsdag, skal jeg være klar til kamp, sa Grindheim etter treningen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Digitalsport)

Selv om EM-håpet er tynt, og avhenger av at et Bosnia-lag uten noe å spille for tar poeng borte mot Tyrkia, må Norge gjøre jobben selv mot Malta og vinne onsdagens kamp.

- Sjansene for å nå EM er ganske små slik det er nå, men håpet er der og da kan vi ikke gi opp, sa VIF-kapteinen.

Mye tyder dermed på at VIF kan få to spillere fra start mot Malta på onsdag. Jarl André Storbæk virker å være udiskutabel på høyrebacken, og Grindheim kan erstatte enten Alexander Tettey eller Kristoffer Hæstad i midtbaneleddet.

Vålerengas nye spillende manager og Norges landslagskaptein, Martin Andresen, trente på mandag, men er ikke spilleklar for onsdagens kamp. Nyinnkjøpte Lars Iver Strand er også med i troppen, men kan i beste fall håpe på en plass på benken, slik det ser ut to dager før Norges siste EM-kvalifiseringskamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.