RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grise-meldte til 15-åring

Det hersket ingen tvil om hvem som hadde sendt de grove meldingene til den 15 år gamle jenta. Likevel blånektet 32-åringen.

Men bevisene mot ham var ikke til å ta feil av og retten ga mannen hans attende dom forrige fredag.

- Send mms
Julaften 2005 startet 32-åringen å sende tekstmeldinger til den 15 år gamle jenta i Bømlo. I meldingene skrev han blant annet om sine seksuelle fantasier der hun spilte hovedrollen, og han oppfordret henne til å sende ham et mms-foto av seg selv.

Grise-meldingene ble sendt fra mannens egen mobiltelefon. Likevel nektet han for å ha vært avsenderen. Overfor retten hevdet han at mobilen hadde vært på avveie i perioder, og teorien hans var at noen andre hadde sendt meldingene fra hans telefon. Selv hadde han nemlig ingen peiling på hvem 15-åringen var.

Stirret og vinket
Men retten valgte å tro mer på jenta da hun forklarte at hun hadde møtt på ham på gaten etter at meldingene var sendt. Da hadde han stirret på henne og vinket, med tydelig gjenkjennelse.

Sammen med en rekke andre forhold ble 32-åringen dømt til tolv måneders fengsel, hvor åtte må sones i fengsel. Han må også betale en bot på 5000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere