RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grisebank en hip-hopper

Sist oppdatert:
I «Def Jam Fight for NY: The Takeover» heier Carmen Electra på deg mens du grisebanker Snoop Dogg.

(TV 2 Spillmagasinet): Det er tydelig at utviklerne endelig har fått taket på Sonys håndholdte spillkonsoll Playstation Portable (PSP).

De dårlige konverteringene med grusomme kontrollsystemer blir færre og færre, nå får vi endelig spill som er laget for maskinen.

Guide:De beste PSP-spillene.
Video:Sjekk traileren til spillet her.

Her er skjermbildene fra spillet.

Kongen av gata

«Def Jam Fight for NY: The Takeover» er et av disse og byr på omtrent det samme som «Def Jam Fight For NY» på konsoll. Du begynner som et null og skal banke opp diverse hip-hoppere og annet rask for å bli kongen av gata.

I løpet av spillet møter du kjente artister som Xzibit, Snoop Dogg og Busta Ryhmes. Carmen Electra og Lil’ Kim er bare noen av damene som dukker opp for å heie eller bue på deg.

Beinharde kamper

Feidene du utkjemper i «The Takeover» er så fulle av skitne triks og vonde angrep at du ofte snur deg bort i smerte. På gata er regler et fremmedord.

Publikum bidrar ofte med en hjelpende hånd, du kan angripe (og bli angrepet) med blant annet flasker og balltrær, og angrepene får det meste til å blekne.

Figurene kan blant annet trampe på hodene til hverandre, slenge den andre inn i høyttalere og utføre spesialangrep vi ikke engang har lyst til og beskrive.

Deilig kontroll

For å få spillet til å passe på PSP har utviklerne forenklet kontrollen kraftig, og resultatet er vellykket. Det meste sitter allerede fra første ballespark, men det tar lang tid før du mestrer de vanskeligste angrepene og forsvarsteknikkene.

Dessverre har det dette gjort så enkelte, og ofte effektive angrep er mye lettere å utføre enn andre. Resultatet er at du stort sett bruker de samme angrepene hele tiden.

Kombinerer du det med en tidvis litt daff kunstig intelligens, sier det seg selv at kampene blir lite varierte og innimellom kjedelige.

Ventepauser

I tillegg til dette sliter «The Takeover» med det samme problemet som omtrent alle andre PSP-spill, lange lastetider. Det går altfor mange sekunder fra du trykker og til du er i gang, faktisk tar det så lang tid at vi innimellom lurer på om spillet har krasjet.

På tross av dette og de tidvis kjedelige kampene, er «Def Jam Fight for NY: The Takeover» underholdende. Det tar langt tid og mestre, er som oftest gøy, og så brutalt at det innimellom bare er morsomt.

Spillet finner så absolutt ikke opp hjulet på nytt, men er du ute etter et slåssespill på PSP er «The Takover» verdt en titt.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere