Grønt gress i Sandefjord

06.03.10 16:39

Søndag spiller Vålerenga vinterens siste treningskamp når Sandefjord er motstander på Komplett.no arena. Tross en streng vinter, er banen grønn og spilleklar.

– Banen er jo helt fantastisk! I Danmark åpner eliteserien lørdag 6. mars, og jeg tror ikke noen av banene er like bra som i Sandefjord. Denne banen er så plan, att det ikke gjør noe om grasset ikke har full lengde ennå. Uansett er det nok mange fotballspillere i Skandinavia som er misunnelige på den banen vi har nå, sier SF-spiller Martin Jensen til sb.no.

VIF TV sender kampen i samarbeid med TV 2 Sumo - se kampen her.

Også arrangementssjef Per Ketil Berg i Sandefjord Fotball er fornøyd med gressmatta før generalprøven søndag.

– Banen er såpass bra, at vi trolig kan slippe spillerne utpå her for en lett treningsøkt lørdag, sier han.

– Vi har hatt det mye kaldere i år enn tidligere. Hele perioden fra jul og fram til nå har vært kaldere enn fjoråret, og sånn sett har det vært mer krevende enn noen gang å få matta fin til seriestart. Men det virker det som om vi har klart. Det koster cirka 100 000 kroner i måneden å ha undervarmen på i de kaldeste periodene, men dette gjelder uansett om det er kunstgress eller naturgress. Det vi har brukt litt mer enn budsjettert på er brøyting. Vi har hatt et par flere økter med brøytemannskap på arenaen, og det har kostet noen titusener ekstra.

VIF TV sender kampen i samarbeid med TV 2 Sumo - se kampen her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.