*Nettavisen* Nyheter.

Grotesk incest-sak ryster Danmark

Foto: Larisa Lofitskaya (Getty Images/iStockphoto)

I dag begynte rettsaken, hvor retten gikk igjennom noen av de 665 sexbildene og filmene tatt i familiens private hjem.

18.06.12 19:15

Under fremleggelsen av saken som begynte mandag ettermiddag, gikk senioranklager Anne Birgitte Stürup gjennom bilder av foreldreparets landsted på Midtbornholm i Danmark.

Hovedanklagene er blant annet at moren flere ganger skal ha misbrukt sin eldste datter fra hun var 7 til 12 år gammel, og sin yngste datter fra hun var 6 til 16 år. Hun skal også ha vært fullt klar over at stefaren misbrukte døtrene en-to ganger i uken.

I retten kom det frem at stefaren og datteren sov i samme seng, hvor det hang sexbilder av de to på en oppslagstavle, som om det skulle ha vært seiersdiplomer. Et annet bilde viser stefaren som har sex med en hest, skriver Extrabladet.dk.

I tillegg skal moren ha medvirket til at to medtiltalte menn hadde sex med den yngste datteren, og hun tvang henne også til å ha «samleie» med familiens hund.

Datter filmet dyresex
Da politiet ransaket hjemmet, var det nærmest ufremkommelig å ta seg gjennom på grunn av klesdukker ikledd militærdrakter og våpen. De fant de også hele 665 bilder og videoer på foreldrenes datamaskiner, som de selv har tatt i hjemmet.

- Vi skal senere se en video hvor moren har sex med familiens hund, og hvor stefaren hjelper henne med å få det til å fungere. På opptaket kan man se en tredjeperson som holder kameraet. Det er altså den yngste datteren som viser seg å filme. Men man kan høre at det er to pikestemmer i rommet, som viser at begge jentene var tilstede under sexhandlingen, sier senioranklager Stürup, som også gjenga ytterlige detaljer fra filmen.

Ifølge tiltalen skal jentene ha blitt utsatt for seksuelt misbruk flere ganger ukentlig: den eldste i fem år og den yngste i ti år, frem til pågripelsen.

Yngstedatter misfornøyd medavslørelsen
I en annen artikkel om Bornholm-saken, fortelles det at yngstedatteren på 17 år er sur på storesøsteren fordi hun avslørte forholdene. Nå vil hun flytte hjem igjen til moren og stefaren.

Foreldrene har erkjent flere av anklagepunktene, mens andre punkter benekter de og krever frifinnelse for.

Saken fortsetter tirsdag, og da skal det tiltalte foreldreparet i vitneboksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.