*Nettavisen* Nyheter.

Gruet seg til Nytt på nytt

METTE HANEKAMHAUG har vært en god støtte for Aina. - Min gode venninne Mette Hanekamhaug stiller alltid opp. Det tar bare sekunder før hun svarer, og jeg respekter henne veldig som en god venn og hun er en råflink politiker, sier Stenersen. Foto: Jørgen Berge (Mediehuset Nettavisen)

Mette Hanekamhaug skapte latter i fredagens program, men vil ikke se det selv.

27.11.09 13:28

(SIDE2): Frps stortingsrepresentant Mette Hanekamhaug (22) er med på Linn Skåbers lag i fredagens «Nytt på nytt».

Vil ikke se
I bloggen sin skriver Mette at hun aldri i verden kommer til å se programmet - fordi hun ikke takler å høre eller se seg selv på TV og radio.

Aviser går fint, da det er enklere å lese andres ord og fremstilling. Men det andre, klarer det ikke. En er sin egen største kritiker har jeg hørt, og det stemmer meget godt i mitt tilfelle! skriver hun videre om kveldens utgave av satireprogrammet.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Humorpress
Naturlig nok var Hanekamhaug bekymret for å være morsom på kommando og skriver:

Er jo en skremmende situasjon å sitte der sammen med tre hysterisk gode komikere, tvkameraer og en full publikumssal og få beskjeden: «vær morsoom... NÅ!»

Men stortingsrepresentanten trenger ikke bekymre seg over å være morsom - hun skaper latter og debatt med sitt utspill om menn i kveldens program.

- Vi må jo huske på at menn klarer ikke å tenke to ting på en gang, sier hun i diskusjon om Petter Northug Jrs. seneste reklamedilemma.

Se klipp på nrk.no!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Drømmegjest
Det var Knut Nærums lagkamerat, pensjonert språkforsker Finn-Erik Vinje, som ønsket seg Mette Hanekamhaug i studio da han ble overtalt til å stille som gjest.

Ifølge Dagbladet var det programleder Jon Almaas som overtalte forskeren til å stille, og Vinje sier til avisen at det er Almaas som får ta på seg ansvaret for kveldens program.

- Hun gjør seg på TV, og når de har med en gammel mann som meg, så trenger programmet et ungt, friskt pust for å veie opp, sier Vinje om valget av Hanekamhaug.

«Nytt på nytt» ser du fredag på NRK1 klokken 20.55.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.