RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gruppe vil kaste Webcenter-styret

Sist oppdatert:
Det virker som en stor gruppe av aksjonærene i restene av Webcenter vil kaste dagens styre. Striden står om 230 millioner kroner
Etter salget av innmaten i Webcenter til Visma, sitter selskapet med 230 millioner kroner i kontanter. Disse pengene har styret i selskapet, som nå har tatt det gamle Webcenter-navnet Mefjorden, sagt at de vil vurdere hva de skal gjøre med. Et av forslagene har vært å starte et investeringsselskap.

Dette har fått en rekke aksjonærer til å se rødt. De vil ikke starte et investeringsselskap, men få utbetalt sine penger umiddelbart.

Dagens Næringsliv skriver at 45 prosent av aksjonærene muntlig skal ha stilt seg bak opprøret, som frontes av aksjonærer som Tom Adolfsen, Webcenter-gründer Morten Lie, Kai Engedal, Lars M.Haugen og tidligere Webcenter-sjef Bjørn Thorell.

Styreleder Ketil Sandhaug sier nå til Dagens Næringsliv at styret vil vurdere begjæringen som har kommet fra opprørerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere