RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«GTA»-klone til iPhone

Sist oppdatert:
Digger «GTA»? Har iPhone eller iPod Touch? Da kan dette være noe for deg. Se bildene.

(Spillmagasinet): Utvikleren Apex Designs har utviklet «Payback», et spill som ligner på «Grand Theft Auto», til iPhone og iPod Touch.

Spillet baserer seg på det klassiske ovenfra-ned-perspektivet fra de originale «GTA»-spillene og skal etter sigende levere overraskende bra grafikk. Den amerikanske nettsiden IGN.com har anmeldt «Payback» og gir spillet en karakter på 7,2 av 10 mulige poeng.

Nettsiden poengterer at spillverdenen er enorm og hevder at inntil Rockstar selv lager et «Grand Theft Auto» til iPhone og iPod Touch er «Payback» det nærmeste du kommer.

Samtidig trekkes det frem en del problemer med spillet. Den alvorligste skal være kontrollen. iPhone mangler enhver form for navigerende knapper og utviklere må dermed bruke den trykkfølsomme skjermen og enhetens bevegelsesfølsomme funksjon.

Spillet koster 39 kroner og er tilgjengelig via App Store. Spillmagasinet kommer med en anmeldelse av spillet i nær fremtid.

1516

På forsiden av Spillmagasinetfinner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere