GTA-utvidelsene slippes til PC og PS3

«The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony» er ikke lenger forbeholdt Xbox 360-eiere.

29.01.10 13:20

Til stor forargelse for PS3- og PC-spillere har de to utvidelsene «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony» til «Grand Theft Auto IV» vær forbeholdt eierne av Microsofts Xbox 360.

Men den tid er forbi. Rockstar har annonsertat begge utvidelsene blir tilgjengelig til PS3 og PC den 30. mars 2010.

De to ekstra kapitlene er samlet i én pakke kalt «Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City». Det blir mulig å kjøpe alt innholdet via Playstation Network og Games for Windows Live.

«The Lost and Damned» ble først publisert på Xbox Live i februar 2009. «The Ballad of Gay Tony» kom åtte måneder senere, i oktober 2009. Begge utvidelsene har fått terningkast fem her i Spillmagasinet.

I «The Lost and Damned» forteller Rockstar en historie som går parallelt med den i originalen og som holder samme høye nivå. Denne gangen handler det om motorsykkelgjengen «The Lost» og deres kriminelle påfunn. I tillegg sliter gutta med interne stridigheter, den nylig løslatte lederen Billy og hovedpersonen Johnny Klebitz har veldig ulike syn på veien videre.

«GTA IV»-eventyret avsluttes i «The Ballad of Gay Tony». Her blir vi kjent med livvakten og nattklubbdeleieren Luis Fernando Lopez som jobber for den narkomane og ødelagte Gay Tony.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.