RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gucci-tatovering i panna?

Sist oppdatert:
- Iselin har selv sagt at hun like gjerne kunne tatovert Gucci i panna, sier Eivor Øvrebø om supermodellen.

BILDESPESIAL: Guccis trender for sommeren 2007 lenger ned
(SIDE2): Iselin Steiro prydet catwalken til Gucci i en ultrakort, men hip kjole under moteuken i Milano for kort tid siden. Nå kan det gå mot hennes siste opptredener på den internasjonale catwalken.

Trapper ned på moteshow
- Iselin kommer til å kombinere modelljobber med studier. Det betyr at hun vil prioritere lønnsomme jobber, forteller manager Eivor Øvrebø fra Team Models.

Eivor mener at de mest lønnsomme jobbene er fotooppdrag for de store motehusene.

- Hun vil trappe ned på show. Det tar altfor mye tid, forklarer hun.

Stjernekontrakter
Versace, Chanel, Gucci, Balenciaga, Chloe og Dolce & Gabbana er bare noen av Iselins mange store stjernekontrakter. Sammen med Snejana Onopka, pryder hun både norske og utenlandske motemagasiner som Guccis ansikt for høsten 2006.

Dette er Iselins tredje kampanje for Gucci.

- Iselin har selv sagt at hun like gjerne kunne tatovert Gucci i panna, ler Eivor.

Rødt, lilla og burgunder
Under moteuken i Milano for kort tid siden dukket Iselin opp i en lekker hvit kjole, med broderier i lilla og rødt. Det er også nettopp disse fargene sammen med burgunder og sort, som går igjen hos den italienske designeren Frida Giannini, for sommeren 2007.

Kjolene er fortsatt superkorte og tydelig inspirert av 70-tallet. Lakk og lær er i vinden i høst, og kan like gjerne brukes til neste sommer.

Bli inspirert
Skal du kjøpe deg én ting fra Gucci neste sommer, bør det bli det brede beltet i brunt, lilla og rødt. Det vil trolig heve ett hvert antrekk, og er vel det billigste du kan kjøpe fra motehuset. Men du må nok ut med noen tusenlapper. Kanskje kjedebutikkene er en ide. Å bli inspirert av bildene, er i hvert fall helt gratis.

Les mer om mote her:

Følg Side2 på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere