Gå til sidens hovedinnhold

Guccis spektakulære motefest

Stjerner, sjampis og vakre kjoler hører med når Gucci feirer 70 år i motebransjen. Se bildene her!

(SIDE2): Med Romas berømte spanske trapper som inspirasjon flagret Guccis design ned catwalken - gjestene fikk en tidlig smakebit på cruisekolleksjonen for neste sommer da et av verdens største motehus feiret jubileum.

Se bilder nederst i saken!

Maxi
Cruisekolleksjonen har alltid vært sterk for motehuset og denne gangen var heller ikke noe unntak. Motehusets sjefsdesigner Frida Giannini står bak den spektakulære kolleksjonen som handler kun om kjoler, kjoler og atter kjoler for neste sommer også. Maxikjolen - det vil si det fotside kjolen med stor vidde i skjørtet og en herlig 70-talls følelse følger oss inn sommeren 2009.

Men bohokjoler, minikjoler og store vesker var også en stor del av kolleksjonen som kom i leken og dus blomsterprint og sterkere farger som rødt og oransje.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjendis
Ingen fest uten kjendiser og på første rad satt Claire Danes (29) sammen med sin britiske skuespillerkjæreste, Hugh Dancy (33), var blant de tre hundre gjestene som var med på festen i den italienske hovedstaden. Motevisningen ble vist live på motehusets hjemmeside for de mest ihuga moteløvene.

444

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger