*Nettavisen* Nyheter.

Guddommelig bademote

Foto: afp/LLUIS GENE

Sirener og gudinner får tøff konkurranse fra spansk catwalk i disse dager. Heftigere enn dette blir det ikke. Se bildene.

22.09.05 10:23

(SIDE2): Mens motefashionataen har øynene rettet mot moteuken i London , dundrer spanjolene til med årets mest sensuelle show.

Den brasilianske supermodellen Daniela Cicanelli var et syn der hun strente over catwalken i Spania onsdag. Med en metallbikini skulpturelt festet til kroppen minnet hun mer om en statue enn et menneske i kjøtt og blod.

Fargerikt

Her var det brassestemning med guddomellige bikinier og lekre farger. Dette skiller seg fra det som har blitt vist i New York i år, der bademoten var mer dempet i fargevalg og snitt. Lijnene var rene, og snittene så langt fra vulgære som det er mulig å komme.

Under moteuken i Barcelona tar Dolores Cortes bademoten til det motsatte ytterpunktet. Her var det metall, farger, frekke detaljer og dristige skjæringer. Et likhettrekk med New York er de store smykkene som bæres til badetøyet. Sommeren 2006 skal tilbehøret synes på stranden, så glem den enkle gullenken eller perleøredobbene.

Spansk kunstnerliv

Moteuken i Barcelona varer ut uken. Den har fått navnet Pasarela Gaudi Barcelona Fashion Week som gir gjenklang til fordums storhet og kreativitet innen spansk kunstnerliv.

Senere på dagen fulgte det opp med rene sirkus med kattekatige modeller i kreasjoner fra Konrad Muhr, og ultrasexy selskapsklær fra den spanske designeren Hannibal Laguna.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag