RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guide: Magisk sex for kvinner

Sist oppdatert:
Har du noensinne kommet til det orgasmiske «ingen vei tilbake»? Sjekk sexspesialistenes råd om hvordan du kan skape en sexy atmosfære og heve erotikkens nytelse!

Du har sikkert hatt mange gleder i sengen. Men har du noensinne kommet til det orgasmiske «point of no return»? Vi har samlet flere av sexspesialistenes supre råd om hvordan du kan heve erotikkens nytelse der bare himmelen setter en grense. Rådene er myntet til henne, men kan godt leses av han!

Ni erotiske tips som forandrer din verden - og hans:


Tips #1: Lenge før soverommet
I et godt seksuelt forhold berører dere hverandre mye, ikke bare i sengen. Når du snakker med din partner, berør og masser nakken hans i noen minutter. Når dere kjører, la hånden din hvile på låret hans. Når par berører hverandre er det et kjærlig uttrykk som forbinder dere sammen. Ikke all berøring må lede til sex, men det gir god næring til intimiteten mellom dere.

- Hvis dere ser hverandre lite i løpet av dagen, send han en e-post eller sms! Menn liker at kvinner tar initiativ. Fortell ham hvor mye du lengter etter han og hva du ønsker å gjør i detalj når dere møtes. Ps. Hvis du sender en e-post på jobben hans, forsikre deg at ingen andre kan åpne e-posten hans!

Tips #2: Skap en sexy atmosfære
Menn liker stemninger og visuell nytelse! Han liker å ha på lyset mens du kler av deg eller gir han oralsex. Hvis du føler deg vel med kroppen din, vær halvnaken, ha på en av skjortene hans utilknappet.. menn elsker når kvinner låner klærne deres..


Tips #3: Guide til optimal oralsex
Hvis typen din skal få en virkelig god behandling, bruk en stund på å stimuler kroppen hans med hendene. Fra navlen til knærne. Fokuser din varme pust og kyss på hans penishodet og området rundt. For de fleste menn er følelsen den samme som om du har hele penis i munnen. Beføl testiklene (noen menn har stor nytelese og følsomhet i testiklene) og penisskaftet med hendene. Dette øker intensiteten uavhengig av hva du gjør med munnen.

- Bruker du mint-tannkrem eller vadumecum før du skal utføre munnsex på han, så gir det penis en deilig varm følelse.

Du kan dessuten vurdere å bruke en glidekrem med smak som du masserer han inn med og som kan være deilig for deg også.

Tips #4: Å oppnå oral ekstase
Hvis partneren din ikke har gitt deg oral nytelse og du ønsker det, snakk med han om det! Bare si ”Jeg vil gjerne at du slikker meg, men jeg har ikke opplevd at du gjør det enda” Finn ut om det er en grunn til at han ikke gjør det. Kanskje trenger han bare å vite at du ønsker det?

Vit at menn syns vaginale safter er opphissende. Ikke bekymre deg for lukt, så sant du er frisk og har normal hygiene nedentil. Menn blir kåte av å kjenne duftene av kvinnens vagina.Hjelp han gjerne med å spre bena og kjønnsleppene.


Tips # 5: Bruk hendene riktig
Hendene er et viktig instrument når du skal gi ham nytelse. Bruk vannbasert glidemiddel, og mens du sitter foran han, flett fingrene sammen og pakk dem rundt hans penis. Istedefor å bevege den opp og ned, vri og trykk forsiktig samtidig som du beveger hendende opp og ned, med tomlene mot deg.

Prøv også en teknikk som sexologen L.Lou Paget kaller ”hymne til Brian”: Form fingrene i en u-form med tommelen nederst på penisskaftet. Innsiden av håndflaten er vendt mot deg. Stryk opp og når du når penishodet, vri over toppen med hele håndflaten og kom ned på andre siden. Gjør det samme med den andre hånden og alterner til du finner en rytme- så lenge han klarer!

- Å få mannen til å masturbere mens du kjæler hans penis er opphissende for begge. Liker dere å se på erotiske filmer eller magasiner, så gjør det og be han prøve noen av bevegelsene dere ser på deg.

Tips #6: Hvordan han kan tilfredstille deg
For at han skal føre deg inn i ekstase ved bruk av hendene, krever masse tålmodighet og trening. Men følgende kan en kvinne gjøre: Gi masse tilbakemelding uten å si et ord. Hold hånden din rundt en av fingrene hans eller penis og når han gjør noe du spesielt liker, gi han et lite trykk og god-lyder hvis du helst ikke vil snakke om hva du liker. Dette kan være til stor hjelp for en kar som gjør det beste han kan for å tilfredstille deg.

- Bruk puter under hoftene. Når han utfører munnsex på deg får han ikke kramper i nakken. Dessuten kan han få bedre utsikt og lettere tilgang.


Tips #7: Stor, større, størst
Hvordan få din og hans orgasme mer intens og langvarig? Han må vite hva du gjør. Før dere får orgasme, stopp samleiet eller berøringen og endre gir. Dere kan ta et opphold og massere hverandre og kysse noen minutter. Bygg opp til toppen, så når dere endelig går i klimaks vil orgasmene deres være mer eksplosive.

- Bruk rommene og møblementet som arena til å ha sex. Gjør det under pianoet, på stolen, foran vinduet, på kjøkkenbordet.

I løpet av et lengre forhold skaper dere seksuelle minner som også fører til at hjemmet deres blir et mer erotisk miljø.

Gjør det når dere føler for det! Grip øyeblikkene, lidenskap kan ikke alltid planlegges. Ikke la praktiske hensyn overskygge lysten.

Tips #8: Leketøy for dere
En ny og myk tannbørste er et fantastisk sexleketøy som vil føre til stor nytelse for dere begge. Be han bruke børsten over brystene dine, forsiktig rundt vagina, særlig åpningen. Også menns brystvorter er som regel svært følsomme, selv om ikke alle er klar over det eller vil innrømme det. Et hemmelig erogent område, som du kan åpne opp for!

- Bruk en vibrator. Mange par liker å bruke en dildo som en del av forspillet. Mange varianter finnes, og den brukes til felles glede og opphisselse.

- Bruk perlekjede rundt halsen! Mange menn syns perler er supersexy. Ta det av forførende og la perlene gli over mannens kropp. Start med ansiktet hans og jobb deg ned helt til tærne. Spar penis til slutt. Når du endelig kommer dit, ta perlene rundt penis og press perlene rundt han. Dette gir en unik stimulerende følelse for han.

- Variasjon fryder! For å gjøre sex spennende og variert, bruk forskjellige produkter under forspillet. Sjokolade kroppsmaling som dere påfører hverandre og lignende produkter med smak og lukt som dere kan slikke av til slutt, kan gjøre erotikken spennende og sanselig.


Tips #9: Seksuelle fantasier
Alle har hemmelige seksuelle fantasier som de ikke engang røper til sin partner. En måte å gjøre det på er å skrive ned toppen seks fantasier på et papir og nummerere dem. Kast en terning og velg nummeret som kommer opp på terningen med løfte om å innfri fantasien (innenfor rimelighetens grenser..) Kanskje ønsker han å barbere kjønnshårene dine eller gå på butikken uten å ha noe under frakken. Du vil kanskje ha sex i dusjen eller at han skal binde deg.

- Ring ham eller send ham en sms selv om dere begge er hjemme og ha telefonsex. Sikkerheten ved å ikke se hverandre i øynene tillater at du kan si ting som ellers ville gjort deg flau. Når han er på tråden, kan du jo fortelle ham hvor tent du blir av å tenke på penisen hans. Å høre noen beskrive hvor tent han eller hun blir av deg, er en stor turn-on!

- For de fleste menn er litt ”dirty talk” en sikker vinner. Du kan starte forsiktig med å si ”jeg elsker å kjenne tungen din der” og sakte men sikkert øke til flere fire-stavelses ord. Hvis du lurer på hvordan han vil reagere på sex snakk, spør han! ”Noen ganger når vi elsker har jeg lyst å skrike ut noen skitne ord, men jeg vet ikke hvordan du vil reagere”. Kanskje vil du at han skal snakke litt frekt til deg også? fortell det til han!

Ingen er tankelesere!

Kilde: Cosmopolitan, iVillage.com

Siste saker fra Klikk.no:
Slik tenner du partneren din!
Sexfantasier stimulerer lysten
Guide til mannens glede!
Mannens 11 erogene soner
Kvinnens orgasme

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere