*Nettavisen* Nyheter.

Guide til virtuell verden

Er du en av de som har hørt snakk om virtuelle verdener i det siste, men usikker på hvor de finnes og hva man gjør der?

Playforia er ny virtuell verden for ungdom. Den virtuell verden består av seks forskjellig bydeler hvor du kan bygge, bo og møte nye venner.

Sjekk ut Playforia her.

Virtuelle verdener blir stadig mer populært, men ikke alle har oppdaget dem ennå. Er du en av dem som lurer på hva man gjør i en virtuell verden? I Playforia handler det om å være sosial, chatte og møte nye venner. I tillegg kan vi tipse deg om fem andre morsomme ting;

1. Gå på oppdagelsesferd
Dette anbefaler vi at du gjør aller først. Du kan nemlig selv bestemme i hvilke bydel dine leiligheter og hus skal ligge og da er det greit å gjøre seg kjent med områdene først. I Playforia finner du også seks fellesområder hvor du kan møte andre Playrayere på din vei. Du chatter enkelt med dem via figuren din som også kan hoppe, danse, vinke og le.

Klikk på bildet for å forstørre.

2. Vær kreativ
Når du har bestemt deg for hvilke område som passer best for deg bestemmer du hvilke type leilighet eller hus du vil ha. Det gjør du enkelt i butikken. Og Playforia er virkelig det billigste stedet å bo akkurat nå, de fleste leilighetene er helt gratis. Når du har funnet og plassert ditt hus er det på tide å dekorere det. Du finner alt du trenger av møbler, planter og tilbehør i samme butikken du fant leiligheten i. Husk; her er det bare din fantasi som setter grenser, miks og match som du vil.


3. Møt nye venner og andre som deg
Det er alltid hundrevis av andre spillglade mennesker online, så det å møte nye venner er ikke noe problem. Fellesrommene er perfekte for å komme i kontakt med andre. Og når dere har blitt litt mer kjent er det enkelt å invitere venner hjem i leiligheten eller huset du har laget for en mer fortrolig samtale.

Klikk på bildet for å forstørre.


4. Bli med på aktiviteter

Hver uke kan du være med på forskjellige aktiviteter i den virtuelle verden. Vi kan nevne Månedens Rom, Live Quiz og labyrinter som noen av tingene du kan være med på. Disse aktivitetene er også en perfekt mulighet for å treffe enda flere Playrayere, aktivitetene skjer ofte i et rom til samme tid hver uke.

5. Hvis du trenger en pause - spill spill
Playray har også mange morsomme nettspill, perfekt dersom du trenger en liten pause fra dekoreringen eller dersom du har truffet andre Playrayere som har samme favorittspill som deg. Det er det enkelt å utfordre noen i biljard eller minigolf, du kan lett veksle mellom den virtuelle verden og spillene.

Playforia er vinterens kuleste møtested for ungdom. Ikke medlem ennå?
Bli med i gjengen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.