Gå til sidens hovedinnhold

Guiden til et bedre liv

La denne høsten bli din beste. Her er guiden til et sunnere og bedre liv.

(SIDE2): Hent inspirasjon fra våre mange tester og gode tips fra eksperter. Finn en ny treningsform eller unn deg selv en hudbehandling i stjerneklassen.

Her kan du velge og vrake:

Det er høst og vi trenger å spise litt andre ting nå som høsten og vinteren setter inn. Det aller viktigste er å få i seg D-vitamin nå som solen ikke varmer lenger. Sjekk de ulike matvarene som er de beste kildene til å få i seg supervitaminet.
Les saken her: Dette trenger du nå

REN OG SLANK

Renselse
Har du hørt om AquaDetox? Det betyr å rense kroppen gjennom vann. Vi testet rensebehandlingen som var meget behagelig. Les saken her: Kickstart slankekuren med detox

Mål kroppen din
- Du trener for lite og må spise mer protein, sier lege Katarina Lien etter at Side2 har testet Bodyanalyse. Ved hjelp av Bodyanalyse får du svar på balansen av fett, vann og muskler i kroppen din. Ikke bare de ulike verdiene, men også hvor på kroppen du bør få mer muskler eller ta av deg noen kilo/legge på deg.

InBody-maskinen sender strøm gjennom kroppen ved hjelp av fire ulike avledninger. Både føtter og hender. Den beregner så motstanden i kroppen og gir en analyse på hvordan det står til med formen og kroppen din.
Les saken her: Vi testet fettbalansen

LYST TIL Å LÆRE NOE?

Gå på kurs og lær deg å le med magen, ta et språkkurs eller bli en superkokk. Du finner et kurs i det meste. Her er det bare fantasien som begrenser deg. Hva har du lyst til å lære mer om? Kanskje får du inspirasjon under.
Les saken her: Bli kreativ i høst

FÅ DEN FINESTE HUDEN

Nåler fjerner rynker
Side2 testet den mest spennende hudbehandlingen du får i Norge i dag. Mesoterapi med nåler er superhet i Hollywood for tiden.
Les saken her: Nålene som fjerner rynker

Supertips
De tidligere supermodellene Anette Stai og Vendela Kirsebom har levd av utseendet sitt i mange år. De har selvsagt rukket å få med seg noen tips opp gjennom årene.
Les saken her: Vendela og Anettes beste tips

Ekspertenes nyheter
Linda Johansen, Elisabeth Lein og AnnKarin Svensen driver henholdsvis Beautylounge, Beths Beauty Center og Karl Johan hud- og kroppspleie. Her kommer de med sine favoritter blant nyhetene i høst.
Les saken her: Salongenes hete nyheter

TREN RIKTIG

Tren med BH
Jorunn Sundgot Borgen påpeker hvor viktig det er å bruke sports-BH når du trener, og særlig når du jogger.
Les saken her: Provosert av slengende pupper

NY TRENING

Treningssentrene har en rekke nye treningsformer på plakaten. I tillegg er det mange andre spennende kurs som kan frist i høst. Vi har testet et knippe.
Les saken her: Dette trener du i høst

Taekwon-Do
Dette er en koreansk kampsport med fokus på slag og spark. Man trener også frigjøringer og realistisk selvforsvar. Taekwon-Do står for kunsten i fot og håndkamp. Side2 testet treningsformen og fikk smaken!
Les saken her: Farlig kamptrening

Tren som Uma
Forza betyr kraft på italiensk, og ble utviklet av Ilaria Montagnani i New York. Øvelsene er basert på kendo (sverd) og aikido.
Les saken her: Bli med på Kill Bill-trening

AfroPowerDanc
Dans til afrikanske rytmer. Timen er satt sammen slik at koordinasjonen ikke blir for vanskelig. Dette er dans, trening, moro og mest av alt en time du kan slå deg skikkelig løs og vrikke på hoftene og slenge med håret.

Les saken: Het trening til afrikanske rytmer

Skyt av deg stresset
Vi testet skyting og ble nok mer stresset enn avslappet, men denne sporten passer ikke for alle. Her har vi skrevet om vår opplevelse.
Les saken her: Skyting som avkobling

SOV OG FØL DEG BEDRE

Måler søvnen
Vi testet den avanserte aktivitetsmåleren som viser søvnkvalitet, kaloriforbruk og om du beveger deg nok.
- Aktivitetsmåleren er så detaljert at vi kan hente ut det meste av det du har foretatt deg i løpet av de tre dagene du har hatt på deg måleren, sier informasjonsansvarlig Andreas Opshaug Bakke i SATS Norge.

Side2 fikk regelrett sjokk over å se den dårlige søvnkvaliteten!
Les saken her: Denne dingsen overvåker deg

Bruk intuisjonen
Føler du at du går glipp av sjanser her i livet? Nøler du litt for ofte og er lite effektiv? Da bør du lære å følge intuisjonen din.

- Å følge intuisjonen er viktig fordi alt skjer så fort i dag. Vi har uendelige muligheter, så du er nødt til å stole på deg selv, sier Grethe Holtan, kursleder ved intuisjonsskolen.
Les saken her: Lær å bruke magefølelsen riktig

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene