RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guinor-handel lar vente på seg(Ny)

Sist oppdatert:
Handelen Guinor Gold har ikke kommet i gang som planlagt tirsdag morgen, kjøper og selger har ikke maktet å møtes. Kenor-aksjen er fryst fra handel
Handelen i aksjen til Kenor nye holdingselskap Guinor Gold skulle ha startet fra børsåpning tirsdag, men foreløpig har ikke handelen kommet i gang.

Men ifølge pressetalsmann Tor Arne Olsen er det åpnet for handelen i aksjen, men kjøepr og selger ligger forløpig med en enorm spread. Kjøperen lgiger etter en halvtime på 5 kroner, mens selger forlanger 8 kroner i det nroske markedet. Aksjen endte i Toronto i går på 6,55 kroner.

Samtidig med forinkelsene i oppstarten av Guinor, har børsen fryst handelen i de gjenværende Kenor-aksjene på børsen. Kenor-aksjen er nå gjenstand for et pliktig tilbud fra det canadisk registrerte selskapet Guinor.

Handelen i Guinor skulle etter planen ha startet sist fredag, men ble utsatt på grunn av mangelende papirer ble noteringen utsatt til tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere