*Nettavisen* Nyheter.

Gull og gutte-tull

I dag fikk Idol-Tone gullplate for sitt debutalbum. - Jeg selger til gull, men kjærligheten går det trått med. Jeg har mistet draget! sukker sjarmtrollet.

13.01.06 17:20

(SIDE2): - Når Idol-finalen sendes i år, kommer jeg til å sitte med klump i halsen. Jeg vil så gjerne høre navnet mitt bli ropt opp i Oslo Spektrum en gang til, stråler Tone Damli Aaberge.

Selv om Idol er over for gullstrupen fra Sogndal, er slett ikke drømmen om å opptre i Oslos storstue urealistisk. I dag mottok hun nemlig gullplate for salget debutalbumet «Bliss».

Se Tone motta gullplate på Absolutt fredag kl 18

- Jeg er blant kjøperne av albumet ditt - jeg kjøpte det i gave til niesen min, sa Idol-programleder Solveig Kloppen da hun overrakte plaketten til Tone.

- Stolt av albumet
- Når du selger til gull så gjorde det kanskje ikke så mye å bli nummer to i Idol?

- Å nei, på ingen måte! Nå har jeg hatt god tid til å jobbe fram et album jeg kunne være stolt av. For vinneren blir det jo mye mer stress. Da er løpet lagt på forhånd. Jeg har fått bruke tiden til å lage et nært og personlig album, sier en fornøyd Tone til side2.no.

- Hvordan har tiden vært etter albumutgivelsen?

- Ufattelig hektisk... Jeg føler nesten at jeg bor på Gardermoen. Det har vært så mange promoturer, minikonserter, CD-signeringer og intervjuer at jeg snart har mistet oversikten.

- Begynner du å bli lei?

- He-he, nei heldigvis ikke. Jeg nyter det fortsatt. Det er jo morsomt, da, at det jeg har gjort blir satt pris på, smiler hun.

- Jeg har mistet draget
Tone har i flere nettreff fortalt at kjærlighetslivet går trått.

- Dessverre har jeg ikke hatt hellet med meg. Vet du - jeg har mistet draget fullstendig. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd. Nå får jeg jo ingen av dem jeg vil ha! sier hun med et lurt glimt i øyet.

- Ingen spesielle du har et godt øye til?

- Det er mange flotte gutter der ute. Men de legger visst ikke merke til meg, sukker hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.