*Nettavisen* Nyheter.

Gullfisk kidnappet fra hagedam

Elleve gullfisk til flere tusen kroner ble kidnappet fra en hagedam i Fana natt til søndag forrige helg. Eieren fortviler.

I tre uker fikk de eksklusive gullfiskene leve i fred i den nybyggete fiskedammen i Dådyrveien i Fana. Men i løpet av søndagsnatten forrige helg, har frekke tyver funnet det for godt å fiske med seg kjæledyrene til familien Rosvold, skriver Fanaposten.

Matmor Torunn Johanne Rosvold hadde besøk av venner lørdagskvelden. Hunden de hadde med begynte plutselig å bjeffe i vinduet mot hagen ved midnatt, men det var ingen personer i hagen da familien var ute for å sjekke. Dagen etter oppdaget Rosvold at fiskedammen var nesten tom. Bare to fisk hadde klart unngå å bli kidnapper-mat.

- Jeg har gjennomsøkt hele hagen, og det er ikke et eneste spor etter fiskene. Dersom det for eksempel hadde vært katter som hadde spist dem, hadde det vært fiskeskjell på bakken, sier Rosvold til Fanaposten.

De elleve fiskene som ble stjålet har kostet flere tusen kroner, ifølge Rosvold. Fire av fiskene var såkalte koi-fisker, mens tre var gullfisk. De største fiskene koster 550 kroner. Nå håper den fortvilte eieren at fiskene vil komme til rette. Kidnappingen er anmeldt til politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.