RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullik gir opp Fast-søksmål

Sist oppdatert:
Gullik Hansen gir opp søksmålet mot Fast. Dermed er endelig saken mellom MRT Micro og Fast lagt død
- Jeg planla en anke fordi det kom frem opplysninger rundt påvirkning av vitner, men den ballen er lagt død, sier storaksjonær i tidligere MRT, nå Retail Resons, Gullik Hansen til Finansavisen.

Hansen går dermed tilbake på uttalelser han kom med til iMarkedet, om at han ville anke saken. Trolig har grunnlaget for anke vært for tynt for Hansen.

Finansavisen skriver videre at Hansen og resten av de største eierne har skrevet under en avtale som gjør det umulig for dem å ta opp igjen nye søksmål.

Nå skal MRT-restene igjen inn i en fusjon. Fusjonspartnerne er Nesco-Utech og Caretaker. Selskapet er heller ikke overraskende i gang med å gjennomføre en emisjon.

Det sammenslåtte selskapet skal nå drive med sikkerhets- og evakueringssystemer til cruise-, ferge-, og hotellindustrien. Altså milevis unna søkemotorsatsingen som var en av grunnpilarene i starten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere