RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gulljentene hjem til gode klemmer

Sist oppdatert:
Gardermoen (NTB): Marit Bjørgen syntes det var deilig å være tilbake i Norge etter over to følelsesladde OL-uker i Russland.

Tremilsheltene Bjørgen, Therese Johaug og Kristin Størmer Steira ble mandag kveld ønsket velkommen hjem av familie og venner på Gardermoen.

Tidenes mestvinnende kvinnelige vinterolympier fikk et hjertelig gjensyn og gode klemmer fra samboer Fred Børre Lundberg.

– Det skal bli godt å komme hjem og få en god middag, sa Bjørgen smilende til NTB.

Rognes-løperen hadde med seg hele tre gullmedaljer i bagasjen hjem fra Sotsji. Hun vil huske 2014-lekene for sine triste og gode stunder.

– Det har vært et spesielt OL med mange følelser. Vi fikk en tøff start og noen nedturer på midtveis, men så kom vi tilbake med gode resultater. Jeg har med meg tre gullmedaljer hjem. Det er jeg «super happy» med, sa Bjørgen.

Målbevisst

Therese Johaug hadde allerede helgens verdenscuprenn i Finland i tankene i det hun kom ut i ankomsthallen på Gardermoen.

– Vi drar allerede til Lahti på torsdag. Jeg tror det er viktig å bruke de kommende dagene hjemme godt. Det er et viktig renn fordi jeg fortsatt leder verdenscupen, og det ville vært vanvittig moro om jeg hadde klart å vinne den (sammenlagt), sa Johaug.

Kristin Størmer Steira syntes det var koselig å komme hjem og ha noen å si hei til. Hun fikk en vond start på lekene i Russland, men slo voldsomt tilbake da hun tok bronsemedaljen på tremila.

– Jeg fikk en dårlig start og hadde mange tanker etter skiathlonrennet. Det var noen tøffe dager og noen oppturer i skisporet. Det har vært et OL med mange følelser, sa Steira. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere