Gullkorn fra blondinemunn

05.12.05 09:05

(SIDE2): Det florerer av nettesider hvor sitater fra kjente personer er lagt ut. Ikke alle er like flinke med siteringen, så noen av disse må man ta med en klype salt.

Likevel er det liten tvil om at kjendisene sier mye rart, og med journalister rundt seg store deler av døgnet blir mye av det de sier foreviggjort. Vi har kikket på noen av disse gullkornene.

- Jeg er veldig flink i livet, men helt forferdelig med alt jeg gjør, skal Jessica Simpson ha uttalt i et intervju med Maxim.

Mest kjent er kanskje hennes uttalelse i tv-serien «Newlyweds» hvor det kom frem at hun ikke visste helt forskjellen på kylling og tunfisk. Riktig nok omtales tunfisk av og til som «chicken of the sea», men genierklært blir man definitivt ikke etter en slik uttalelse.

Hennes daværende ektemann gikk i vår ut og sa at hans kone ikke var en dum blondine. Da benektet han også ryktene om at de skulle skilles. Noe som nylig skjedde likevel.

Jessica Simpson blir sitert på ekstremt mange sider etter denne uttalelsen. En annen profilert dame som må tåle at en av hennes uttalelser får evig liv på internett er Christina Aguilera. Hun slo for en tid tilbake til med sitatet: «So, where's the Cannes Film Festival held this year?».

En uttalelse i samme gate som lurespørsmålene barn av og til stiller hverandre. For eksempel «Hvilken dag er fredag den 13. på i år?» og «Hva er tyngst av en kilo bly og en kilo bomull?»

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Foto: REUTERS/SCANPIX)

Den kanadiske modellen Linda Evangelista har gjort suksess innenfor sitt yrke, men har nok ikke bidratt til at det stereotypiske bildet av blonde modeller har endre seg.

«People think modelling's mindless, that you just stand there and pose, but it doesn't have to be that way. I like to have a lot of input, I know how to wear a dress, whether it should be shot with me standing up or sitting down.»

Er et sitat som får en til å ønske at hun kanskje i større grad etterlevde et av sine andre gullkorn:

«I can do anything you want me to do as long as I don't have to speak.»

Samantha Fox satset som artist men er nok mest kjent som posterbabe på 80-tallet. Hun skal i et intervju ha uttalt følgende:

«I've got ten pairs of training shoes, one for every day of the week.»

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: epa/scanpix

Kjendiser og geografi er noe man ofte kan kose seg med. Mange av de som besøker Oslo tror for eksempel at de er i Sverige og lignende. Britney Spears derimot sliter ikke bare med land, mens også med verdensdeler.

«I like most of the places I've been to, but I've never really wanted to go to Japan, simply because I don't really like eating fish, and I know that's very popular out there in Africa, but the whole thing just doesn't appeal to me.»

Madonna hadde kanskje en dypere mening med uttalelsen « Losing my virginity was a career move», men som en frittstående uttalelse er den jo unektelig komisk.

Rikmannsdatter Paris Hilton har økonomi til å gjøre det meste, og burde kanskje utelatt deler av Mae Wests sitat da hun siterte henne for en stund siden: «Every woman should have four pets in her life. A mink in her closet, a jaguar in her garage, a tiger in her bed, and a jackass to pay for it all.»

Kilder: celebwittyquotes.co.uk, dailyquip.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.