RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullprisen stiger

Sist oppdatert:
Prisen på gull og andre edle metaller har fått en kraftig nedtur den siste uken. Men tirsdag morgen kom kjøperne forsiktig tilbake på banen og sendte gullprisen opp 1 prosent.
Gullprisen og prisen på edle metaller har vært under press ettersom inflasjonsredde investorer har kastet seg ut av råvarekontrakter verden over. Men i morgentimene tirsdag tikker gullprisen opp i asiatisk handel. Det melder Reuters.

Spotprisen på gull steg til 663,3 dollar per unse på det høyeste i asiatisk handel, før den falt noe til bake til 659 dollar per unse. I går falt gullprisen til 636,2 dollar per unse, noe som er det laveste nivået siden 28. april.

En aktør i gullmarkedet forteller til Reuters at markedet kan stige tilbake til mellom 675 og 685 dollar per unse. Platinum steg til 1.283 dollar per unse tirsdag morgen etter å ha falt til 1.270 dollar per unse mandag, noe som er det laveste nivået på en uke. Sølvprisen stiger også svakt tilbake. Reuters melder om priser på mellom 12,40 og 12,58 dollar per unse i morgentimene tirsdag, fra 11,9 dollar per unse mandag. Også dette det laveste nivået på en uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere