RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullrekka er tilbake

NRK skal ta tilbake sitt fredagshegemoni når gullrekka starter opp igjen.

(SIDE2:) Fredag er det sesongpremiere på «Beat for Beat», «Nytt på Nytt» of «Først og sist». Dermed er gullrekka nok en gang komplett for NRK etter en liten pause i fjor høst.

Synnøve Svabøs «På tråden» ble aldri den seermagneten som statskanalen ønsket og ruster nå opp igjen med å sette inn «Beat for Beat». Det er foreløpig ikke planlagt en ny sesong med Svabøs program.

Lager ti nye programmer
«Beat for Beat».ble sendt for første gang i 1998 og har på det meste hatt 1,2 millioner seere. Fredagens program er 131. i rekken og gjester er Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Tora Augestad og Hans Petter Moen.

- Det som sendes nå er de fem programmene som vi ikke fikk sendt når Synnøve Svabøs program begynte, sier Marianne Vinje i NRK til Side2.

Hun forteller videre at Dyhaug & co holder på å spille inn ti nye programmer.

TV 2 har ambisjoner
NRK får et forsprang på TV 2s fredagsmagnet «Senkveld». Thomas Numme og Harald Rønneberg starter opp igjen 2. februar.

- Vi gjorde det jo veldig bra når «Skal vi danse» gikk, sier informasjonssjef i TV 2, Marianne Røiseland. Hun forteller videre at hun håper sendingene fra håndball-VM vil kapre litt seere.

- De har jo gjort det veldig bra i det siste. Dessuten kommer jo Hilde og Brede Show inn på fredagene i uke 5.

Fredagens gjester i «Nytt på Nytt» er Pia Tjelta og Torbjørn Harr. «Først og sist» lokker med Fredrik Ball og Brett Anderson. Også TV 2s aktualitetsprogram «Fredag» starter opp igjen denne fredagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere