RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Hvor er Norges beste snowboardpark?
Hvor er Norges beste snowboardpark? Foto: Adam Neiland

Gullskia 2010

Sist oppdatert:
Bli med å kåre Norges beste skidestinasjoner.

Beste alpinanlegg
Beste snowboardpark
Beste langrennsområde
Beste afterski

Skisesongen nærmer seg med stormskritt. Noen anlegg har kanskje til og med åpnet? Uansett er forventningene til sesongen store både blant alpinkjørere, skiløpere og de ansvarlige på de respektive anleggene.
Vi har alle våre preferanser. For noen er Hemsedal det nærmeste du kommer de østerrikske alpene, med ditto gemütlichkeit utenfor løypene. På Geilo er det mer en følelse av St. Moritz, mens du ved Tryvann har de mest omfattende afterski-mulighetene av samtlige. Det er tross alt bare en liten busstur ned til Oslo sentrum og et hundretalls barer og restauranter.
Samtidig skal man ikke kimse av verken Trysil, Norefjell eller Oppdal. Mulighetene er etter hvert blitt svært mange, og det fins en bakke, en bar og et langrennsspor for alle.
Selve kåringen skjer gjennom polling på våre hjemmesider. Vi har valgt ut fire kategorier som dere lesere skal stemme over, med ti kandidater i hver.

Begrunn ditt valg på FACEBOOK
Vinn premier og bli publisert i magasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere