Selv om Gulltaggen på dagtid dreier seg om kommunikasjon, markedsføring, networking og faglig innhold, så stopper ikke arrangementet selv om det blir kveld. I løpet av de tre dagene arrangementet pågår er det på bred basis lagt til rette for at det skal være mulig å utvide kontaktflaten sin innen media.

På kveldstid første dagen før arrangementet ble det arrangert Gulltaggen after dark for arrangementsdeltakere, partnere og sponsorer. Og samtlige som hadde en gyldig billett eller kom fra delteker bedriftene kunne i tillegg ta med seg en ekstra person, eller bring a friend, som det står på Gulltaggens nettsider.

- Gulltaggen After Dark handler om networking og om å utvide kontkatflaten sin. Hvis du ønsker å komme i kontakt med mennesker innen digital marketing, digital kommunikasjon, innovasjon, ledelse og kreativitet, da er Gulltaggen After Dark stedet for deg, står det på Gulltaggens nettsider.

Tidligere år har Lise Karlsnes vært blandt de som har underholdt i forbindelse med arrangementetene på Gulltaggen, men i år var det stand-up komikeren Maz Jobrani, som skulle stå for underholdningen på Gulltaggen after dark.

Nederst i artikkelen finner du en liten videosnutt fra hans Axis of Evil show som var del av innslaget hans på Gulltaggen after dark.

Den andre kvelden er ikke fullt så fartsfyllt, men like fullt en viktig del av arrangemenet. Den andre kveldens sponsormiddag er en litt formell uformell anledning der alle forelesere, partnere og sponsorer samles. Til et bedre måltid og drinker etter middagen.

Den siste og tredje kvelden avsluttes Gulltaggen som vanlig med Norges mest prestisjefylte prisutdeling og gallamiddag, der Norges og Nordens mest kreative og beste interaktive jobber kåres og årets Gulltag 2011 blir delt ut.

Kvelden er tredelt hvor første, prisutdelingen, vil avholdes i Oslo Spektrum. Utmerkelsene deles ut i Bronse-, sølv- og gullklassifisering i alle kategorier, men på avslutningskvelden er det bare vinnerne som får utdelt gull-statuettene sine.

Andre del av kvelden er gallamiddagen i Sonja Hennie salen på SAS Radisson Plaza Hotel. Før kvelden avsluttes med en prisfest i Oslo Spektrum. Og selv om prisutdelingen og den sosiale delen av arrangementet i utgangs punktet skulle være nok. Er det også her fyllt på med underholdningsinnslag.

Les flere saker om Gulltaggen

HTML EMBED