*Nettavisen* Nyheter.

Gulsvik lover å ikke ta av

Fredrik Gulsvik har fått en knallstart på karrieren. Men han lover ikke å ta av.

29.04.07 23:46

(Trykk på videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

SKAGERAK ARENA (Nettavisen): ODD-AALESUND 3-0:

17-åringen trengte bare et par minutter på banen før han vakkert satte inn sin andre tippeligascoring da skienslaget slo Aalesund.

Bra for selvtilliten
- Det var en deilig følelse å komme inn og score igjen. Det gjør bra for selvtilliten, men det er viktig å ikke ta av, sier Gulsvik etter endt dyst.

Etter en perle av en scoring mot Lyn sist, valgte likevel Odds trenerteam å sette unggutten på benken fra start mot AaFK. Likevel - til tross for enda en nettkjenning og flere andre gode forsøk, er han ikke garantert en plass i førsteelleveren neste kamp. Gulsvik forteller at han verket etter å spille da han satt på benken, og håper å starte neste gang

- Han er ikke langt unna å starte, men trenger å bli enda jevnere i prestasjonene på trening. Akkurat nå er han perfekt å sette innpå mot slitne bein utover i kampen, sier trener Arne Sandstø, som smilte fornøyd etter kampslutt.

Treneren presiserer at den raske og skuddsterke 17-åringen har et godt apparat rundt seg, og er i gode hender for videre utvikling.

- Han møter opp, gjør så godt han kan hver gang, og lager ikke mye greier ut av ting, sier Sandstø om den unge lovende.

Fortjent seier
Bunnoppgjøret mot Aalesund på Skagerak Arena var preget av masse feilpasninger og lite festspill før hvilen, men med et klart overtak til Odd Grenland. Denne tendensen fortsatte i andre omgang, og scoring ble det ikke før Espen Ruud satte inn en straffe 12 minutter før slutt etter å selv ha blitt felt.

Da løsnet det til gjengjeld skikkelig for skienslaget, og nevnte Gulsvik, samt Zbynek Pospech, sørget for en trygg seier med sine scoringer i sluttminuttene.

- Vi har et ungt lag og må fortsette å ha fokus på det vi gjør både i trening og kamp. Det blir like vanskelig videre i sesongen, og vi må få mer ut av hver enkelt spiller, sier Sandstø.

Odd vant sjansestatistikken overlegent, og AaFK-trener Per Joar Hansen var en fattet mann etter nederlaget.

- Odd vinner fullt fortjent etter at kampen vipper litt i første omgang. Vi mangler en del trykk og beslutningsevne i laget, men gir selvfølgelig ikke opp etter kun fire serierunder, avslutter Hansen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.