RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunior preget av oppbygging

Sist oppdatert:
Gunior Golds regnskaper fortsetter å vise svake tall og fallende produksjon i forbindelse med at selskapet jobber mot ekspansjonen av LEFA-prosjektet og nytt produksjonsanlegg
Guinors andre kvartalstall viser gullinntekter på 5,57 millioner dollar, ned fra 7,67 millioner i samme periode i fjor. Produksjonen var på drøye 13.000 unser, ned fra knappe 19.000 unser i andre kvartal i fjor.

Lavere produksjonsvolumer kombinert med investeringer i det nye gruveprogrammet og høye faste ksotnader presset produksjonskostnaden opp 527 dollar pr. unse i kvartalet, mot en gjennomsnittlig salgspris på 427 dollar i perioden.

Utviklingen er den samme som i de foregående kvartalene og skyldes at selskapet nå prioriterer å vente med produksjonen til ekspansjonen av gruveoperasjonen og det nye foredlingsanlegget er klart. Det nye produksjonsanlegget er nå i ferd med å bli fraktet fra Malaysia til Guinea.

Selskapet har i andre kvartal fortsatt borearbeidene for å avdekke nye reserver og ressurser tilknyttet tidligere funn ved selskapets konsesjoner i Guinea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere