RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnarsson innbytter mot Norge

Sist oppdatert:
Vålerenga-spiller Veigar Páll Gunnarsson spilte sin første landskamp på ett år da Norge ble for sterke på Ullevaal stadion fredag.

Norge, uten Vålerenga-spillere i troppen, tok i mot Island til EM-kvalifiseringskamp på Ullevaal stadion fredag kveld. Etter en litt trå start tok Norge mer og mer over, men klarte ikke å overliste Lillestrøm-keeper Stefan Logi Magnusson.

Veigar Páll Gunnarsson kom inn som innbytter 13 minutter før slutt, men det var en annen innbytter som gjorde seg mer bemerket. John Carew tok et sugende løp på en stuss fra Daniel Braaten og ble felt av LSKs og Islands sisteskanse. Straffen to minutter før slutt satt tidligere Vålerenga-spiller Mohammed Abdellaoue utagbart i krysset.

- Jeg håpet selvsagt at han skulle bomme, sa Gunnarsson til Aftenposten etter kampen.

Allikevel lot han seg imponere over Moa.

- Ingen keeper i verden ville tatt den, sa Gunnarsson.

Samtidig sender han en advarende pekefinger til de som tror Norge vil få det lett i bortekampen mot Danmark førstkommende tirsdag.

- Dette var ikke verdensklasse av Norge, og de spilte mye slik som vi hadde trodd. Jeg synes vi har bra kontroll på dem.

- De må være mye bedre i Parken hvis de skal kunne slå Danmark

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere