RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guri lader opp

Sist oppdatert:
Guri Solberg er norsk programleder for Nordic Music Awards, og på TV 2 de sju neste fredagene lader hun opp mot årets musikkbegivenhet med popstjerner i bøtter og spann.

Store internasjonale stjerner opptrer sammen med noen av de beste artistene fra Norden under tidenes første utdeling av Nordic Music Awards i Oslo Spektrum 23. oktober. Guri Solberg er norsk programleder.

Skikkelig popstjerne

- Det som er gøy er at Nordic Music Awards er et nordisk samarbeid, og at det derfor blir så stort. Det må være gøy for de norske artistene å få være med på en skikkelig popstjerne-greie. For under Nordic Music Awards, da blir man skikkelig popstjerne, smiler Guri.

De neste sju fredagene lader hun opp med «Nordic Music awards countdown» hvor hun ser nærmere på de forskjellige nominerte, på noen av dem som skal opptre, og på store stjerner generelt.

- I kveld møter vi blant annet en svært åpenhjertig Anastacia, vi oppsummerer karrieren til The Cardigans, og vi får se Robbie Williams parodiere Eminem. I tillegg byr P Diddy på en morsom konkurranse, forteller Guri.

Skandinaviske kolleger

Mens Guri Solberg skal lede forprogrammene alene, får hun i Oslo Spektrum selskap av danske Timm Vladimir (36) og svenske Ulrika Eriksson (31).

Timm har ledet flere musikk-show i Danmark, er kjent som skuespiller og har blant annet medvirket i «Mordkommisjonen» som har gått på TV 2. Ulrika har vært programleder på MTV i fem år, og burde være et velkjent ansikt for mange norske seere.

På TV 2 fredag 10. september 2004 kl. 19.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere