RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt (11) fikk snus og penger for sexfilm

Forklaring gjennom dommeravhør i rettsaken mot 36-åringen som er siktet for overgrep mot 11 gutter.

Hans historie gjennom to avhør handler om hyppige besøk hjemme hos den tiltalte, og under flere av disse har 36-åringen hatt ulike former for sex med både denne gutten og to andre gutter. Det skriver Avisa Nordland.

Han forklarte seg blant annet om hvordan han følte seg lurt av tiltalte, og hvordan han en rekke ganger hadde forsøkt å bryte kontakten med 36-åringen.

- Men det var veldig vanskelig. Om jeg "blokket" han ut på den ene MSN-brukeren, så kom det andre meldinger fra en annen bruker, som også var ham, fortalte 11-åringen.

11 år

I det første avhøret kom den da 11 år gamle gutten med en påstand om at han ble truet med pistol av tiltalte, men i neste avhør trekker han tilbake denne påstanden, og slår fast at hans første utsagn ikke var sant.

- Nå føler jeg at alt er min skyld. Tiltalte er egentlig en grei fyr, men er jo pedofil og er på en måte to personer. Jeg har jo skyld for å ha vært med på dette, forklarte gutten.

Ble filmet

Han slet hardt med å forklare hva som egentlig hadde skjedd, ikke minst når spørsmålene i avhørene dreide seg om de seksuelle handlingene som hadde skjedd i leiligheten.

- Han ville filme oss, og dersom vi lot som vi var villige skulle vi få penger for det vi gjorde, forklarte 11-åringen.

Den tiltalte har også gitt penger og snus til guttene når han har fått det som han ville, men hvor mange ganger dette hadde skjedd kunne ikke gutten forklare.

Ble litt trist

Da tiltalte ble fengslet følte 11-åringen at dette var bra.

- Der og da var det bra, men etterpå ble jeg litt trist. Følte at han hadde gjort en tabbe, ved å gjøre det han har gjort. Etter at han ble fengslet og politiet beygnte å undersøke har jeg hatt det tungt

Les flere nyheter fra Avisa Nordland

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere