RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt (11) omkom i akeulykke

Sist oppdatert:
11-åringen kom på akebrett og kjørte ut foran brøytetraktoren.

En 11 år gammel gutt døde tirsdag kveld av skadene etter en akeulykke i Kolsbergveien på Grim i Kristiansand. Det bekrefter Sørlandet sykehus og Agder politidistrikt overfor Nettavisen.

De første opplysningene politiet hentet inn gikk ut på at gutten var påkjørt av en brøytetraktor, men hendelsesforløpet er ennå ikke klarlagt.

- Det som er klart er at gutten kom på en kjelke, men det er ikke klart hvordan sammenstøtet skjedde eller om det var sammenstøt med brøytetraktoren, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

Send SMS eller MMS med kodeord «tips» til 1930, ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

Politiet fikk melding om ulykken i Kolsbergveien, krysset Fagerdalsveien, klokka 18.04. 11-åringen ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med ambulanse, men livet sto altså ikke til å redde. Ifølge sykehuset var gutten påført alvorlige skader i mageregionen.

Ifølge fvn.no ble brøytebilsjåføren kjørt til legevakt etter ulykken. Han var psykisk påvirket etter hendelsen. Mannen blir rutinemessig avhørt.

Politiet har gjort tekniske undersøkelser på stedet og avhørt vitner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere