RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt (8) påkjørt i fotgjengerfelt

Sist oppdatert:
Gutten ble påkjørt da han var ute og syklet i Heggedal i Asker fredag kveld.

En gutt (8) ble kjørt til sykehus etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt i Heggedal i Asker fredag kveld. Han slapp fra det med en kraftig hjernerystelse og en kul i pannen.

Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus med det politiet først beskrev som kritiske skader, men det viste seg altså at det hadde gått bedre enn fryktet.

– Det er ikke snakk om alvorlige skader, og han har ikke brukket noe, sier operasjonsleder Marlow Grandalen i Asker og Bærum politidistrikt til Budstikka.

Ulykken skjedde i et fotgjengerfelt ved Shell-stasjonen i Heggedal like etter klokken 18. Ifølge et vitne ble gutten truffet av bilen da han var i ferd med å krysse et fotgjengerfelt. Politiet vet foreløpig ikke om gutten syklet eller trillet sykkelen da han ble påkjørt.

Bilføreren, en mann i 70-årene, har fått førerkortet beslaglagt. Grandalen understreker at det ikke er mistanke om at mannen var ruspåvirket. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere