RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutt måtte skjæres løs fra brusautomaten


RYKKET UT: Politiet rykket ut til en brusautomat i Sandefjord, der en gutt ikke fikk hånden ut.
RYKKET UT: Politiet rykket ut til en brusautomat i Sandefjord, der en gutt ikke fikk hånden ut. Foto: privat foto (Sandefjords Blad)
Sist oppdatert:
Nysgjerrigheten tok overhånd.

SANDEFJORD (sb.no): En 12 år gammel gutt og hans familie visste ikke sin arme råd søndag kveld, da den nysgjerrige gutten satte fast hånda i en brusautomat ikke langt fra Sandefjord videregående skole.

Gutten kom seg ikke løs, og da heller ikke familien hans klarte å hjelpe, var gode råd dyre, uten at det hjalp å putte på penger.

Til slutt måtte familien hans tilkalle politiet, og ut rykket blant annet politiførstebetjent Steinar Inselseth – til noe som ikke akkurat er et rutineoppdrag.

Ingen hånd i retur
– Det var jo litt spesielt da vi ble tilkalt litt før klokka 22. Gutten hadde sittet der en halvtimes tid, og vi klarte heller ikke å få løs armens hans. Vi kunne ikke annet enn å konstatere at den satt bom fast bak en stålplate, forteller Inselseth til Sandefjords Blad.

Heller ikke en telefon til mineralvannselskapet kunne jekke opp stemningen blant de som ventet, de var vanskelige å få fatt i en søndag kveld.

Brannvesen rykket ut
Han har imidlertid noen gode kolleger i brannvesenet som rykket ut. De tok med seg en klippesaks som de blant annet bruker på bilvrak når de skal få ut personer som sitter fast.

– Det begynte å bli ganske kaldt for gutten, og brannvesenet klippet over stålplata. Det tok ikke så lang tid.

Det har ikke lyktes sb.no å få tak i gutten eller hans familie.

– Han har sikkert lært at han ikke skal være så nysgjerrig igjen, ler Steinar Inselseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere