*Nettavisen* Nyheter.

Gutt på sykkel omkom

Foto: Tor Aage Hansen (-)

En 16 år gammel gutt omkom i en trafikkulykke i Stjørdal.

04.11.09 19:40

Nord-Trøndelag politidistrikt bekrefter overfor Nettavisen at en 16 år gammel gutt omkom i en trafikkulykke i Stjørdal sentrum onsdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 16.04.

Omkom på stedet
- Gutten ble bekreftet omkommet på stedet cirka en halv time etter ulykken. Pårørende er varslet, sier operasjonsleder Dag Hjulstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen.

Gutten kom på sykkel på E14 ved innfarten til Stjørdal østfra og ble påkjørt av en bil. Hendelsesforløpet er foreløpig ikke fullstendig avklart, men bilisten og gutten på sykkel kom i samme retning.

Far og datter til legevakt
I ulykkesbilen satt en mann og hans seks år gamle datter. De kom fysisk uskadd fra ulykken, men ble brakt til legevakt og tatt hånd om av helsepersonell.

Veiarbeid på stedet
- Ulykken skjedde på et sted der det pågår veiarbeid. Det bygges en ny rundkjøring der det tidligere var et vanlig kryss. Veien er delvis grusbelagt, og det er et midlertidig kjøremønster på stedet, opplyser Hjulstad.

Det er også nedsatt hastighet fra 80 til 50 kilometer i timen på stedet.

Politiet etterforsker ulykken på vanlig måte. I tillegg har Statens vegvesens ulykkeskommisjon innledet sine undersøkelser.

Trønder-Avisa skriver at vitner på stedet forteller om store skader både på bil og sykkel.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag