*Nettavisen* Nyheter.

Gutta invaderer shoppe-tv

Mari Midtstigen debuterer som programleder, men den største overraskelsen blir at gutta skal konkurrere i shopping. Slik blir nye Shopaholic.

(SIDE2:) Normalt forbinder man kanskje gutta og shopping med sitrende menn på Biltema, HiFi-klubben eller Claes Ohlson. Men slik er det ikke i nye «Shopaholic». TV3 mener det er stort potensiale i programformen og har i årets sesong gått til en kraftig oppussing av konseptet.

Tidligere modell og nåværende redaksjonssjef i Elle, Mari Midtstigen, er hyret inn som ny programleder. Fra tv er hun kjent som fast gjest i Sone2 og i høst var hun aktuell med en reisebok basert på steder hun besøkte som modell. 6. mars debuterer hun som programleder på TV3.

- Jeg gleder meg til oppgaven, sier hun til Side2. Du møter henne i Lørdagspraten på Side2 denne uken.

Sidecick fra Adam

Med seg har Mari Homsepatruljens Adam Andreas Schjølberg . Han er utegående sidereporter, som kommer med fargerike innslag. Juryen kommer til å bli byttet fra gang til gang, og først ute er designer Norah Farah, Kyrre Alver fra importfirmaet Blender, og desginer Synnøve Moe.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: TV3

To gutter debuterer

Men den første forskjellen blir altså guttene.

- I første program blir det to gutter og tre jenter som konkurrerer. Fire av fem går videre. Og så skal det kåres en vinner som deltar i finalen, sier presseansvarlig Ida Linchausen i TV3.

- På den måten får deltagerne større mulighet til å vise sine talenter, forklarer hun.

Programskaperne har gått inn for å lage større spredning på oppgavene denne gangen. Antrekk til en rocka og en sexy date, antrekk til en lærervikar og som prisutdeler på MTV Music Awards blir blant utfordringene deltagerne skal bryne seg på.

Til sammen vil fire grupper konkurrere, før finalen som da blir mellom de fire delvinnerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.