*Nettavisen* Nyheter.

Gutta på jobb i Sjappa

SJAPPA (vif.no): Fredag kveld var Daniel Fredheim Holm, Glenn Roberts og Mohammed Fellah innom Sjappa for å jobbe et par timer. Der jobbet de bak kassa sammen med de andre sjappeansatte.

05.07.07 20:47

Det ble også tid til autografskriving til de fornøyde kundene.

- Dette var en idé sportsdirektør Jan-Erik Aalbu og jeg kom opp med. Det er alltid hyggelig å få besøk av gutta her i Sjappa. Spesielt når de tar i et tak sånn som i dag. Det er utrolig morsomt for kundene og fansen å se at spillerne virkelig stiller opp for dem, sier sjappesjef Frode Veie.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Mange av gutta på laget kunne tenke seg å stille opp og gjøre ting som dette. Dessverre har vi ikke så god plass her, så vi får gjøre slike øvelser med to-tre spillere en gang iblant. Det er en frisk pust fra hverdagen å ha dem her.

Glenn Roberts synes det var veldig spennende å prøve noe nytt.

- Dette er ikke akkurat noe jeg gjør til daglig, men det var morsomt likevel. Folk som kommer hit er utrolig hyggelige. Det tok litt tid å sette seg inn i systemet, men det gjaldt bare å være tålmodig så gikk det bedre etter hvert, sier en fornøyd Robert.

- Det er bra at klubben gjør slike ting som dette, og når de spør oss om å bidra på flere måter enn på banen er det bare å stille opp.

Fornøyde kunder
Glade var også kundene som stakk innom Sjappa fredag kveld. De fikk både handle hos og hilse på sine helter.

- Det er kjempegøy å være her. Det er ikke hver dag man møter ekte fotballspillere. Nå gleder vi oss enda mer til søndagens kamp mot Stabæk, sier Omar, Daniel og Tony i kor.

Frode Veie var spesielt imponert over ferdighetene til Glenn Roberts.

- Glenn var en racer i kassa, så han kan få fast jobb øyeblikkelig. Han har ihvertfall noe å falle tilbake på etter at fotballkarrieren er over, smiler sjappesjefen.

Sjappas nettbutikk

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.