RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gutta vi vil på «Tour» med

Sist oppdatert:
En frekk italiener eller en velfrisert belgier? Vi kårer tourens hotteste.

BILDESPESIAL: Sexy tourister

(SIDE2): Trår til...

Selv etter milevis med knallhard sykling gjennom Frankrikes storslåtte natur, ser noen av deltakerne i Tour De France «smashing» ut.

Italienerne Ivan Basso fra CSC, Danilo Di Luca fra Liquigas, Alessandro Petacchi fra Milram, Filippo Pozzato fra Quick Step og Daniele Bennati fra Lampre er gode eksempler på dette.

Omkranses av modeller
Med sine «dådyrblikk» kan de lett smelte ethvert pikehjerte.

Ikke bare ser de bra ut på sykkelsetet iført hjelmer, briller og åletrange sykkeldrakter.

Oppe på seierspodiet ser man virkelig hvor flotte de er.

Der står de tett omslynget med veldreide modeller som deler ut blomster, premier og sjampanje, ja, da skjønner man hvorfor dette kalles et «sykkelsirkus».

Noe å se på for alle og enhver.

Diamanter
Det er ikke bare på seierspalen disse gutta er opptatt av hva de har på seg og hvordan de ser ut.

«Blingbling- moten» har nå også nådd sykkelsporten. Belgiske Boonen og italienske Pozzato har begge et lite område på hjelmene sine som er gullbelagt med en 1,18 karats skinnende diamant festet på.

En hjelm er ikke lenger bare en hjelm.

Hårfine
Begge to er også kjent for sine stilige frisyrer. Boonen stiller alltid med en kul klipp, mens Pozzato grer sine sjarmerende lokker bakover.

De ser - utrolig nok - bra ut på håret selv etter mange timers svetting på sykkelen.

Glattbarberte
Ikke bare er det hjelmene som skinner. Alle syklistene stiller med glattbarberte ben som er smurt inn med glinsende olje.

Barberingen gjøres først og fremst på grunn av massasjen syklistene får hver dag, men når sant skal sies må det ha litt med utseende å gjøre også.

Muskelspillet kommer i alle fall godt fram der de tråkker seg gjennom mer enn 3000 kilometer på den 3 uker lange kraftprøven.

«Ali Jet»
Spurteren Alessandro Petacchi blir dessverre ikke å se i årets Tour. Han pådro seg en kneskade i årets Giro de Italia, og må se kjekkasene Boonen og Hushovd slåss om den grønne spurtetrøya.

Men, Petacchi er alikevell verdig litt omtale. Han blir kalt «gentlemannen» i sykkelfeltet på grunn av sine gode manerer.

Petacchi er også en mann som liker små detaljer. Han blir kalt «Ali- Jet» på grunn av sine egenskaper som spurter, og som et resultat av kallenavnet har han et bilde av et F16 fly i lakken på sin sykkelramme.

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Vår egen mann
Credit Agricoles kaptein, Thor Hushovd, må også nevnes i denne sammenhengen. Villdyret fra Grimstad er også en av Tourens absolutte «hunks».

Med en samboer som er frisør, er det kanskje ikke så rart at også han alltid stiller velfrisert til start.

Tor Hushovd vant den grønne trøya i fjor, men ingen etappe- seirer. I år går han for begge deler. Tour de France starter 1. juli. Velg din favoritt - og følg med. Snart starter sirkuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere