*Nettavisen* Nyheter.

Guttas frekke sjekkehistorier

De fire gutta i side2-panelet har alle vært på sjekker’n eller blitt sjekket opp. Les de morsomme historiene.

12.08.05 07:18

(SIDE2): Panelet består av hopperen Bjørn Einar Romøren, Sonen-programleder Simen Askjer, Idol-deltager David Bakke og Mess-TVs Patrick Strøm.

Her forteller de fire single guttene sine beste sjekkehistorier.

Bjørn Einar: - Det var en gang jeg satt på en kafe og ventet på en kompis, som selvfølgelig var seint ute. Etter en stund kom det en jente bort og spurte om det var en ledig plass ved bordet mitt, siden det stort sett var opptatt på alle bordene rundt. Hun virket veldig søt og vennlig, så jeg «ditcha» kompisen min og tilbød plassen til jenta.

«Hun virket veldig søt og vennlig, så jeg ditcha kompisen min»

Jeg vet ikke hvor lenge vi satt der, men kom i god snakk og praten fløt lett. Hun virket som den absolutt perfekte jenta for meg, og jeg kjente det var en behagelig kjemi mellom oss.

Etter altfor mange kaffe, spurte hun om hun kunne spandere middag på meg. Å, hvorfor ikke? Gadd ikke ringe kompisen min engang før jeg lett takket ja. Men overraskende nok dro hun meg med meg hjem til henne.

Hun orket ikke alle disse restaurantene, og ville heller lage mat til meg hjemme. Der disket hun opp et herlig måltid og vi storkoste oss ute på verandaen hennes. Hun spurte om jeg likte maten, noe jeg absolutt gjorde, før hun sa jeg måtte glede meg til desserten.

Tidligere saker med panelet:

Kjendisgutta hater utroskap
- Et godt smil verdt alt
- Pirrende, ikke avslørende

Smidig gled hun inn på kjøkkenet mens hun smilte lurt og sa jeg skulle vente inne i stuen med lukkede øyne. Jeg visste ikke hva som kom, men kjente at jeg gledet meg. Det som så skjedde var at vekkerklokken ringte, og jeg måtte stikke på trening. Men det var en fin illusjon.

Patrick: - Det var en gang ei jente som kom bort til meg på byen. Hun sa hun hadde mistet vesken sin og lurte på om jeg kunne hjelpe henne og finne den. Ja, sa jeg, hun tok hånden min og vi begynte å lete. Etter en 10 minutters tid, stoppet vi ved baren og hun sa at vi skulle drite i veska. Dagen etter innrømmet hun at hun aldri hadde hatt med seg noen veske. Jeg skjønte vel egentlig det kvelden før ...

Simen: - Som enkelte har fått med seg, er pingla blitt dumpet til fordel for en meget større og sterkere. Mine kamerater bestemte derfor å gjøre noe med den lettere nedbrutte undertegnede, og planla en tur ut på byen, for å få giftet meg bort. Vi endte til slutt opp på et harry utested i Oslo sentrum.

Vi bestilte drinker i baren, og satt oss ned ved et bord. Som på bestilling kommer fem søte jenter bort til bordet vårt. So far - so good. Gutta finner tonen med hver sin, og ting ser ut til å gå rimelig etter planen. Hun jeg blir sittende å snakke med, har flott lyst hår, grønne øyne, slank og pen kropp.

«Merkelig nok våknet jeg alene opp dagen etter også»

Men det tar ikke mer enn fem minutter før alt hun sier virkelig må sies i fortrolighet. Fem minutter er da altfor kort tid til å komme innenfor min intimsone. Jeg mener, man trenger da vel ikke sitte tre centimeter unna ansiktet mitt for å snakke med meg. Jeg sliter litt med å se henne i ansiktet, og blikket faller ned på halsen, og ned på brystet hennes, der jeg plutselig ser et stort utslett.

Jeg tenkte å hjelpe henne med dette, og tilkalte kameraten min som er legestudent. Jeg følte vi hadde hyggelig sirkel av tiltro og villighet til å hjelpe der og da, kompisene mine hjalp til med råd og vink også. Jeg kan jo ikke skjønne annet enn at dette må ha vært svært hjelpsomt for dette beistet av et kjøttsår - men merkelig nok våknet jeg alene opp dagen etter også.

David: - For en måned siden stilte jeg til et intervju. Journalisten, som var ung, blond, høy og veldig pen stilte meg først en rekke vanlige spørsmål, men etter hvert forsto jeg at hun kanskje var litt mer interessert enn vanlig. Hun spurte blant annet om jeg var singel og hva jeg hadde planer om å gjøre etter hun hadde intervjuet meg, det var litt moro og vi har fortsatt kontakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag