RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Shutterstock)

Guttenes hemmelige sexfrykt

Det er ikke bare jentene som kan få panikk på soverommet.

(SIDE2): Den største frykten for en gutt er å ikke få seg noe, men når spillet først er i gang så er det andre ting de frykter også, skriver Cosmopolitan.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Å kle seg naken
Man har vel sjelden hørt en gutt klage over å ha en «feit dag,» men de har også områder de er usikre på.

Det kan være svært ødeleggende for egoet å leie «Troja» med Brad Pitt på date. For etter to timer med Brad Pitts veltrente lår i et miniskjørt av lær, så kan enhver gutt lure på hva han har å fare med.

Å snakke om prevensjon
Guttene vet også at man må bruke beskyttelse, men de har ikke lyst til å snakke om det.

Det kan være ganske ødeleggende på stemningen å snakke om det. Dersom man tar det opp, så risikerer man at jenta stikker fordi hun blir sur fordi han har trodd at de kom til å ha sex, men hvis de ikke snakker om det så blir jenta sur fordi han ikke bryr seg om sikker sex.

Guttene mener at de ikke kan vinne på dette området. De vil at jentene skal ta det opp, men stikker ikke guttene av da eller er de alltid klare?

Dine forventninger
Menn legger ikke så mye mening i sex. Ifølge Cosmopolitan hopper de i bingen fordi jentene lar dem, men ikke hat spilleren, hat spillet.

Men noen kvinner ser på den første gangen som en stor milepæl i forholdet, og det skremmer vannet av guttene.

Når jentene begynner å snakke om guttene som kjæresten sin og begynner å snakke om å møte foreldrene rett etter man har hatt sex for første gang, da får guttene panikk.

Moralen er at sex ikke endrer så mye for guttene, så jenter må ikke forvente at det gjør det.

Å være dårlig i senga
Dersom guttene sammenligner seg med sin rollemodell i pornoverdenen, så kan de føle et enormt press.

Hvis de ønsker å være en gud i senga, men samtidig tenker på om «hennes forrige partner var større,» «hva om jeg ikke får den opp» og «hva om hun ikke kommer?» Da har man et enormt stort press.

Man kan ikke klandre en mann for å ønske å gi kvinnen den beste sexen i hennes liv, men de vil også ha et kompliment, som «Oi, hvor har du lært dét,» så de vet at de gjør en mer enn god nok jobb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere