RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guttetur til Los Angeles

To lett nevrotiske advokater (John og Richard) på rulleskøyter i Los Angeles - kan det gå bra?
To lett nevrotiske advokater (John og Richard) på rulleskøyter i Los Angeles - kan det gå bra?
Richard og John strever fortsatt i sine kjærlighetsforhold til Ling og Melanie. Gutta bestemmer seg for å ta en velfortjent ferie.

Før de vet ordet av det sitter de to nevrotiske advokatene på flyet til Los Angeles.

Richard lager spetakkel allerede på flyturen. Han skremmer passasjerene med skrekkhistorier om fly som faller ned, bruker gassmaske på grunn av sidemannens luftproblemer og bestiller drikkevarer til samtlige passasjerer.

Arrestert for første gang
De to turkameratene har ikke rukket å gå ned flytrappen før Richard blir arrestert for å ha uroet passasjerene under turen. John må trø til å forsvare sin kollega og turkamerat, og etter gode overtalelsesevner klarer John å få satt Richard fri.

Gutteturen kan endelig starte. Det er sol, skyfri himmel og vakre jenter ved bassenget på hotellet. Kollegaene skrur på sjarmen og Richard får først napp.

Vakre Jane Willkoe (Alexandra Holden) sier ja til å bli med ham på hotellrommet. Men idyllen varer ikke lenge - midt i en dans mellom de to turtelduene stormer politiet hotellrommet og arresterer både Richard og Jane.

Arrestert for andre gang
John er midt i en interessant samtale med Cassandra Lewis (Bernadette Peters) ved bassengkanten når han blir tilkalt. Og igjen må han trø til å forsvare sin turkamerat.

Det viser seg at Richards lille venninne, Jane, er ekskortepike. John ender opp med å forsvare dem begge. Ferien på to dager ligner mer på arbeidsdager for John enn en avslappende ferie.

Anastasia på scenen
John målbinder dommeren, og igjen slipper John fri. Det gjør også ekskortepiken Jane. Som takk for hjelpen vil Jane vise John og Richard Los Angeles. Det blir en heftig opplevelse med de to ustøe advokatene på rulleskøyter, i klatrevegg, på tivoli og på disco med selveste Anastasia på scenen.

John påtar seg også å forvare sitt nye damebekjentskap Cassandra i en spesiell sak - og hans gode advokatevner gir den forsmådde damen millionbeløp i erstatning.

Alt i alt blir det en morsom guttetur som de to kan mimre om ved senere anledninger.

På TV 2 tirsdag 15. juni 2004 kl. 16.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere